Skip to navigation

malaykord_image Download Malaykord Guitar Apps Right Now!
malaykord_image Download Malaykord Guitar Apps Right Now!
Chord List: 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Fatin Husna - Terlepas Cinta Chord



Fatin Husna - Terlepas Cinta Chord

Home > > > Fatin Husna - Terlepas Cinta Chord


Am D G C 
F Bm Em

Em
ku susun indah cinta ini
Am
engkau hancurkan
B
ku titip rindu yang terlarang
E
engkau musnahkan

Em

C
mungkinkah kerna aku
D
bukan yang terbaik untukmu
C
apakah semua itu
D B E
penghapus niat suciku

C G 

Em
ingin ku capai langit tinggi
Am
ukir namamu
B
menjadi hiasan sepiku
Em
ubati rindu

C
walau telah ku tahu
D 
terciptamu bukan untukku
C
apa lagi dayaku
D Em
terpaksa melepaskanmu

C B

*
Em
biarlah terlepas cinta
Am
tetap aku berdoa
D 
agar engkau terus 
G B
bahagia bersamanya

Am 
lupakan saja kenangan yang 
B
mengguris hati mlykrd
Em
aku dan dirimu

Em
walau kau paling ku sayang
Am
namun tak mampu aku menghalang
D G
takdir penentu kita berpisah 
Bm
selamanya

Am 
biar semua kenangan kau dan ku 
B
tersimpan
Em 
biar hati ini
C Em
ku tanggung sendiri

Solo:
Am D G C 
F B B

Ulang *

C B  Em


#Malaykord



Title: Fatin Husna - Terlepas Cinta Chord
Artist: Fatin Husna
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Ayda Jebat - Mata Chord



Ayda Jebat - Mata Chord

Home > > > Ayda Jebat - Mata Chord


Cm 

Cm
Kerana Kau tiada
F
Kau Sangka ku rapuh
G#
Kerana Ku terluka
D#
Kau Sangka ku jatuh

Cm
Kerana Kau menghina
F
Kau Sangka ku marah
G#
Kau Sangka ku pasrah
D#
Tak Terdaya tanpa kamu

G# Cm
Aku Bukan seperti kau sangka
A# 
Aku Tabah tanpa resah
G
Ku Laku apa yang ku mahu
Cm A# G#
Hanya Kau mampu mengarah aku

Cm
Jangan Kau pertikaikannya
D#
Jangan Kau tertanya tanya
Fm
Aku Tak perlu dirimu mlykrd
Cm
Aku Hidup hanya untuk-nya

Cm Cm C

C
Mata Jangan jangan sangka aku lemah
C
Mata Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
C
Mata Lihat lihat siapa yang dah rebah
Cm
Mata Angkat tangan mundur baik kau menyerah

Cm 
Walaupun Ku menghilang
F
Bukannya Ku retak
G#
Walaupun Ku kecundang
D#
Malam Tak gelita

Cm
Walaupun Ku berdiam
F
Masih Ku berapi
G#
Kau Tak kenali
D#
Siapa Aku sebenarnya

G# Cm
Aku Hanya menunggu saatku
A# 
Takkan Ku terburu buru
Gm 
Ku Tahu kekuatan diriku
Cm A#
Tiada Siapa yang kan menumpasku

G Cm
Jangan Kau pertikaikannya
D#
Jangan Kau tertanya tanya
Fm
Aku Tak perlu dirimu
Cm
Aku Hidup hanya untuk-nya

Cm Cm Cm C

C
Mata Jangan jangan sangka aku lemah
C
Mata Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
C
Mata Lihat lihat siapa yang dah rebah
Cm
Mata Angkat tangan mundur baik kau menyerah

Fm
Guruh
Cm
Guruh Mengiringi
D#
Tegakku Berdiri
A#
Menanti Pagi

Fm
Kamu
Cm
Kamukan Tahu
D#
Siapaku Siapaku
A#
Tanpa Kamu

C C C Cm

C
C
Jangan Jangan jangan sangka aku lemah
C
Mata Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
C
Mata Lihat lihat siapa yang dah rebah
Cm
Mata Angkat tangan mundur baik kau menyerah


#Malaykord



Title: Ayda Jebat - Mata Chord
Artist: Ayda Jebat
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Usop Mentor - Matahari Chord



Usop Mentor - Matahari Chord

Home > > > Usop Mentor - Matahari Chord


OST CHOR & CHAH CHORD

C

C 
Dunia kini satu medan perjuangan
G
Menyaksi setiap onak getir 
Am
perjalanan
F
Kerana kamu

C
Hatiku takkan mati kerna pengorbanan
G
Membakar jiwa merempuh segala 
Am
rintangan
F
Kerana kamu

Chorus:
C
Kau pelita hidupku 
Am
Kau menerangi hatiku
D
Bersinar bagaikan matahari
F G
Takkan pernah ku gelita lagi

C
Kau cahaya hidupku
Am
Penyuluh segala waktu
D
Ku melangkah laju demi cinta
F G
Menyinar sehingga ke angkasa 

G

Verse 2
C
Dunia kini satu medan perlumbaan
G
Menyaksi berjuta kecundang di 
Am
perjalanan
F
Tapi bukanku

C
Selamanya ku tercari-cari dan hampa
G
Ku buta tetapi kini ku sedar 
Am
cintamu
F
Membuka mataku mlykrd

Ulang Chorus

F
Andai kata ku tersungkur
Em
Takkan ku biarkan hancur
Dm
Segala mimpiku
Em
Kan ku terus
F G
Mengejar cintamu

C
Kau pelita hidupku 
Am
Kau menerangi hatiku
D
Bersinar bagaikan matahari
F G
Takkan pernah ku gelita lagi

Ulang Chorus

C


#Malaykord



Title: Usop Mentor - Matahari Chord
Artist: Usop
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Putera Band - Tersiksa Chord (Original Key)



Putera Band - Tersiksa Chord (Original Key)

Home > > > Putera Band - Tersiksa Chord (Original Key)


Gm Cm F A# 
D# Cm D G

Gm Cm
Angin Membawa rasaku
D# D Gm D
Rasa Yang tak sanggup ku menanggung
Gm Cm
Tersiksa Ku menahan
D# D Gm
Menangis Terluka ku kerna mu

*
Cm F 
Mudahnya Kau membuang perasaan
A# D# Cm
Dan Meninggal cinta yang kita bina
D
Walau Ku setia

Gm

Cm F
Aku Yang masih mencintai
A# 
Harus Ku rela kau pergi
Cm
Tak Ingin lagi diriku
D
Terus disakiti mlykrd
 
Chorus:
Gm Cm
Musnah Musnah segalanya
F A#
Cinta Yang telah kita bina
D# C D
Dirimu yang terus terusku cinta

Gm Cm
Akan ku selalu berdoa
F A#
agar kau sentiasa bahagia
D# Cm D
meraih kasih yang engkau impikan
D#
bersamanya

Solo:
F  D F G
D# D G

Ulang *

Ulang Chorus

Gm
bersamanya


#Malaykord



Title: Putera Band - Tersiksa Chord (Original Key)
Artist: Putera Band
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Putera Band - Tersiksa Chord



Putera Band - Tersiksa Chord

Home > > > Putera Band - Tersiksa Chord


Am Dm G C  
F  Dm E A

Am Dm
Angin Membawa rasaku
F  E Am E
Rasa Yang tak sanggup ku menanggung
Am Dm
Tersiksa Ku menahan
F  E Am
Menangis Terluka ku kerna mu

*
Dm G 
Mudahnya Kau membuang perasaan
C  F  Dm
Dan Meninggal cinta yang kita bina
E
Walau Ku setia

Am

Dm G
Aku Yang masih mencintai
C  
Harus Ku rela kau pergi
Dm
Tak Ingin lagi diriku
E
Terus disakiti mlykrd
 
Chorus:
Am Dm
Musnah Musnah segalanya
G C
Cinta Yang telah kita bina
F  D E
Dirimu yang terus terusku cinta

Am Dm
Akan ku selalu berdoa
G C
agar kau sentiasa bahagia
F  Dm E
meraih kasih yang engkau impikan
F
bersamanya

Solo:
G  E G A
F  E A

Ulang *

Ulang Chorus

Am
bersamanya


#Malaykord



Title: Putera Band - Tersiksa Chord
Artist: Putera Band
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Atmosfera - Tak Tahu Malu Chord



Atmosfera - Tak Tahu Malu Chord

Home > > > Atmosfera - Tak Tahu Malu Chord


G  D  Em C  
G  D  Em C  

*
G  
Pernah Kau Berjanji 
D
Waktu Kau Mesej 
Aku 

Em
Sungguh Ku Percaya 
C
Dengan Kata-Kata Mu 

Tapi
G   D
Di Belakang Kau Tipu-Tipu Aku 

Em
Sakitnya Hatiku 
C
Air Mata Ku Terjatuh 

G
Ku Online Facebook Ku 
D
Ku Update Status Baru 
Em
Change My Relationship 
C
Macam Yang Dulu-Dulu 

G
Jangan Kau Merayu 
D
Kerna Aku Tak Mahu 
Em
EH ! Dasar Muka Mu  
C
Memang Tak Tahu MALU 

G
Kamu tak tahu malu mlykrd
D
Suka-suka saja Kau buat begitu
Em
Kau pernah berjanji Pada diri ini
C
Setia menanti Walau apapun yang kan terjadi

G
Dengarkanlah laguku
D
Dengarkanlah kisahku
Em
Tak terlalu happy tak terlalu sedih
C
Ini bukan dongeng Memang benar 
G
tentang kisah nyata aku ini

D  Em C  
G  D  Em C

Ulang dari *

D  Em
Kasih mengapa kau berjanji
G
Tetapi akhirnya kau mungkiri
D  Em
Oh kasih mengapa kau berjanji
D  G
Tetapi akhirnya kau mungkiri

G
Kamu tak tahu malu
D
Suka-suka saja Kau buat begitu
Em
Kau pernah berjanji Pada diri ini
C
Setia menanti Walau apapun yang kan terjadi

G
Dengarkanlah laguku
D
Dengarkanlah kisahku
Em
Tak terlalu happy tak terlalu sedih
C
Ini bukan dongeng Memang benar 
G
tentang kisah nyata aku ini


#Malaykord



Title: Atmosfera - Tak Tahu Malu Chord
Artist: Atmosfera
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Siti Nordiana & Jaclyn Victor - Nisan Cinta Chord



Siti Nordiana & Jaclyn Victor - Nisan Cinta Chord

Home > > > Siti Nordiana & Jaclyn Victor - Nisan Cinta Chord > > Siti Nordiana & Jaclyn Victor - Nisan Cinta Chord




OST Dendam Aurora Chord

Dm A# Dm A#
Gm A

Dm Gm
Terdengar guruh petanda
C F
Mungkin badai melanda
A# G
Sambut tanganku bersama
E A
Kita harunginya

 
Dm Gm
Tanah seakan bergegar
C F
Detik ku bersamanya
A# Gm
Pejam sampaikan tersedar
E G
Semua kan reda

Gm A
Sumpahku kepadamu

D Gm
Tak terhapus jejak ku mencintamu
C F
Tak terukir bintang walau beribu
D G A#m
Tersemadi cinta kita bersama
A#m F
Terwujudnya nisan cinta

Dm Gm
Hati seakan berkata
C F
Pergi kau bersamanya
A# G
Pejam sampai kau tersedar
A 
Semua kan reda

Gm A
Sumpah ku kepadamu

D Gm
Tak terhapus jejak ku mencintamu
C F
Tak terukir bintang walau beribu
D G A#m
Tersemadi cinta kita bersama
A#m Dm
Terwujudnya nisan cinta

Dm A
Takdir tertulis segala
Cm G
Janji kita kan bersama mlykrd
A# A
Jadikan ia selamanya cinta kita

D Gm
Tak terhapus jejak ku mencintamu
C F
Tak terukir bintang walau beribu
D G A#m
Tersemadi cinta kita bersama
A#m Dm
Terwujudnya nisan cinta

Gm
Cinta kita 
Cm
aaa
A#
selamanya
D G A#m
Tersemadi cinta kita bersama
A#m F
Terwujudnya nisan cinta



#Malaykord



Title: Siti Nordiana & Jaclyn Victor - Nisan Cinta Chord
Artist: Jaclyn Victor , Siti Nordiana
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Elica - Bila Nanti Chord



Elica - Bila Nanti Chord

Home > > > Elica - Bila Nanti Chord


G Em C D

G
bulan persembahkan indahnya
Em
dikala malam berbicara
C D
hanya dengan mata dan hati

G
hanya aku ingin selalu 
Em
dekat dengan kamu
C
cuma mahu bersama 
D
selama lamanya

G C
bila nanti kita kan berjumpa lagi
Em D
rasa kepadamu teguh tak beranjak

G C
seandainya bukan aku yang di hati
Em A
ingat selalu engkau tetap ada aku

C 

G
hanya aku ingin selalu 
Em
dekat dengan kamu
C
cuma mahu bersama 
D
selama lamanya mlykrd

G C
bila nanti kita kan berjumpa lagi
Em D
rasa kepadamu teguh tak beranjak

G C
seandainya bukan aku yang di hati
Em A
ingat selalu engkau tetap ada aku

Am Bm
sikit tak pernah lupa kan tentang mu
C D
hanya kau lah satu

G C
bila nanti kita kan berjumpa lagi
Em D
rasa kepadamu teguh tak beranjak

G C
seandainya bukan aku yang di hati
Em A
ingat selalu engkau tetap ada aku


#Malaykord



Title: Elica - Bila Nanti Chord
Artist: Elica
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Nominos - Fall In Love Chord



Nominos - Fall In Love Chord

Home > > > Nominos - Fall In Love Chord


OST Semusim Rindu Chord

G D Bm A
G D Bm A

D A
bagaimana harus ku nyatakan
Bm F#m
kini ku merasa jatuh cinta
G D
saat ku menemui kamu
Bm Em A
you make me fall in love with you

D A
cintamu memiliki
Bm F#m
cahaya yang menyinari
G D
kan ku selalu ada di hatimu
Em A
kau pun selalu ada di hatiku

D A
gaya wajah senyum dan ketawa
Bm F#m
semua tentang dirimu ku jatuh cinta
G D
saat ku menemui kamu
Bm Em A
you make me fall in love with you

D A
cintamu memiliki
Bm F#m
cahaya yang menyinari mlykrd
G D
kan ku selalu ada di hatimu
Em A
kau pun selalu ada di hatiku

E F#m G A
Em F#m G A
E F#m G A

G Bm
ku harap engkau juga mencintaiku
D A
sama seperti ku mencintaimu
Em G
semoga kita kekal dan sempurna
Gm A
buat selamanya mlykrd

D A
cintamu memiliki
Bm F#m
cahaya yang menyinari
G D
kan ku selalu ada di hatimu
Em A
kau pun selalu ada di hatiku

D A
cintamu memiliki
Bm F#m
cahaya yang menyinari
G D
kan ku selalu ada di hatimu
Em A
kau pun selalu ada di hatiku

G A# C D



#Malaykord



Title: Nominos - Fall In Love Chord
Artist: Nominos
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Malaykord Tutorial



Malaykord Tutorial

Home > > > Malaykord Tutorial > > Malaykord Tutorial



Section Malaykord Tutorial , memberi penjelasan dan tatacara penggunaan Web/Blog Malaykord dan fungsi-fungsi yang ada agar pengunjung Malaykord dapat menggunakan Malaykord dengan penggunaan yang optimum.


Tutorial Malaykord Save Chord Click for Video

Save chord di Malaykord
1. Cari chord yang ingin disimpan
2. klik butang Save(yang bertanda Floppy disk) pada bahagian kanan atas chord


Tutorial Malaykord Multi-column Click for Video

Menggunakan Malaykord Multicolumn
1. Pilih lagu yang anda inginkan dan copy semua lirik dan chord tersebut.
2. Klik Link Multi-Column dibahagian senarai link dibawah navigasi atas.
4. Paste lagu tersebut pada ruangan Textfield yang diberi
dan klik Butang Multi-Column
5. Pilih jumlah column yang sesuai dengan kehendak anda.


Tutorial Malaykord Print Chord Click for Video

Print Chord di Malaykord
1. Cari chord lagu yang anda inginkan di Malaykord
2. Klik Butang Print(Yang Bertanda Printer) pada bahagian kanan atas chord.
3.Sila Print Chord anda


Tutorial Malaykord Hantar Chord Click for Video

Hantar Chord di Malaykord
1. Klik Link Hantar Chord pada
2. Isikan Borang hantar chord yang disediakan dan klik butang "Submit"
3. Chord anda telah dihantar dan akan disemak oleh Admin Malaykord


Tutorial Malaykord Chord Transpose Click for Video

Menggunakan Chord Transpose di Malaykord
1. Pilih lagu yang anda inginkan dan copy semua lirik dan chord tersebut.
2. Klik Link Chord Transpose dibahagian senarai link dibawah navigasi atas.
4. Paste lagu tersebut pada ruangan Textfield yang diberi
dan klik Butang Transpose
5. Pilih key Chord yang sesuai dengan kehendak anda.


Tutorial Malaykord Request Chord Click for Video
No Video Yet

Request Chord di Malaykord.
1. Klik Link Request Chord pada Navigasi dibahagian atas
2. Isikan Borang Request chord yang disediakan dan klik butang "Submit"
3. Request anda telah dihantar dan akan disemak oleh Admin Malaykord


Tutorial Malaykord Report Chord Click for Video
No Video Yet

Report Chord di Malaykord
1. Pilih lagu yang anda ingin laporkan.
2. Klik Link "Report Chord"
3. Isikan lengkap borang Report chord dan klik butang Submit


Tutorial Malaykord Contact Chord Click for Video
No Video Yet

Contact Malaykord
1. Klik Butang Contact pada navigasi dibahagian atas
2. Isikan borang Contact dengan jelas dan klik Butang Submit.


Tutorial Malaykord Comment Chord Click for Video
No Video Yet

Comment di Malaykord
1. Scroll ke bahagian Bawah Chord atau artikel yang ingin dikomen
2. Sila log in menggunakan facebook
3. Klik Butang Comment pada bahagian widget facebook comment dan klik butang send




#Malaykord



Title: Malaykord Tutorial
Artist: Documented , Tutorial
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Sekumpulan Orang Gila - Terbanglah Chord



Sekumpulan Orang Gila - Terbanglah Chord

Home > > > Sekumpulan Orang Gila - Terbanglah Chord


Intro:
Em Em Em 
Am Am Em E

Em
Hadiahkanku 
C
sepasang kaki burung 
Am
yang bawa aku terbang 
B
bebas melayang

Em
Izinkan aku 
C
berehat di atas dahan
Am
menikmati deru angin 
B
menunggu hujan turun

C
Rumput akan selalu memberitahu
Am 
embun akan hilang
Am
waktu mentari datang mlykrd

C
Cinta akan selalu memberitahu 
Am
bila perlu lari, 
Am Em
bila harus berhenti

E C Am Em E B

Em
Kita berdua 
C
melintasi awan mlykrd
Am
menyentuh pelangi
B
dan berbagi janji
Bm
ohh

*
C
Rumput akan selalu memberitahu
Am 
embun akan hilang
Am
waktu mentari datang

C
Cinta akan selalu memberitahu 
Am
bila perlu lari, 
Am Em
bila harus berhenti

Solo:
E C  C 
ohh
Am E B

Ulang *


#Malaykord



Title: Sekumpulan Orang Gila - Terbanglah Chord
Artist: Sekumpulan Orang Gila
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Dato Seri Vida - I Am Me Acoustic Chord (Acoustic Version)



Dato Seri Vida - I Am Me Acoustic Chord (Acoustic Version)

Home > > > Dato Seri Vida - I Am Me Acoustic Chord (Acoustic Version)


Perform By Dzul Izzat

Gm D#
I want i want i want i want you
Cm Dm
I want i want i want i want you
Gm D#
I want i want i want i want you
Cm Dm
I want i want i want
muah muah muah muah muah x2

Gm
I am fun
F
I am pretty
D#
I am beautiful
A#
I am a queen
Gm F
I inspire Your desire
D#
I am a diva
F#
Living la viva(perodua)

*
Gm F
Come to me
Gm A#
Sayang3
Gm F
Say with me
D# A#
Sayang

Gm F
Come to me
Gm A#
Sayang3
Gm F
Say with me
D# A#
Sayang

Gm D# 
Gm D#

Gm
Ayam me
F
Ayam me
A# D#
Ayam Ayam Ayam Ayam
Ayam me

Gm
Ayam me
F
Ayam me mlykrd
A# F#
Ayam Ayam Ayam Ayam
Ayam me


Gm
I am fun
F
I am pretty
D#
I am beautiful
A#
I am a queen
Gm F
I inspire Your desire
D#
I am a diva
D
Living la viva(perodua)

Ulang *


#Malaykord



Title: Dato Seri Vida - I Am Me Acoustic Chord (Acoustic Version)
Artist: DSV
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



DSV - I Am Me Chord



DSV - I Am Me Chord

Home > > > DSV - I Am Me Chord


C
I want i want i want i want you
muah muah muah muah muah x2

C
I am fun
C
I am pretty
C
I am beautiful
C
I am a queen
C
I inspire Your desire
C
I am a diva
C
Living la viva(perodua)

Cm
Come to me
Cm
Sayang3
x3

C
Say to me mlykrd
C
Sayang3

Cm
Iam me
F
Iam me
Cm A#m
Iam Iam Iam Iam
Iam me

Cm
On more time


#Malaykord



Title: DSV - I Am Me Chord
Artist: DSV
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Proses Request Chord Di Malaykord



Proses Request Chord Di Malaykord

Home > > > Proses Request Chord Di Malaykord > > Proses Request Chord Di Malaykord > > Proses Request Chord Di Malaykord




Kami menerima banyak permintaan kord sejak 2 ke 3 tahun ini. Dan ia adalah amat sukar bagi pihak kami untuk menyediakan kesemua permintaan dalam masa yang sama. Jadi untuk menyelesaikan masalah ini kami telah membuat satu flow(proses) untuk berlaku adil kepada semua pengunjung Malaykord yang menggunakan form Request chord di Malaykord. Post ini bertujuan untuk penjelasan yang jelas dan terperinci agar semua fahami situasi Malaykord yang semakin hari semakin bertambah jumlah Request dari peminat-peminat muzik. Kami sangat memahami dan kami dengan rendah hati meminta maaf atas kelewatan setiap kali permintaan dilakukan. Di bawah adalah gambar flow(proses) untuk memilih keutamaan pada lagu-lagu yang diminta oleh pengujung.

3 Faktor Utama Lagu-lagu yang diberi keutamaan:

1. Ketersediaan kord lagu tersebut di Malaykord
Lagu tersebut sudah ada didalam simpanan Malaykord, jadi tidak perlu untuk carian yang baru untuk kord lagu tersebut
2. Kekerapan lagu tersebut diminta
Selepas lagu tersebut keluar 3 permintaan awal oleh pengunjung yang berbeza untuk lagu yang sama akan diberi keutamaan.
3. Populariti lagu itu sendiri.
Populariti lagu tersebut sendiri menjadi tanda bahawa lagu tersebut dicari oleh peminat-peminat muzik. kami membuat semakkan populariti menggunakan medium video tersebut di youtube. video yang mempunyai viewer lebih dari 10k dalam masa 2 bulan akan diberi keutamaan.


Untuk permintaan kord lagu yang tidak tersenarai dalam faktor-faktor di atas, permintaan tersebut tidaklah disia-siakan oleh kami. Permintaan tidak akan dibuang dan akan terus di simpan untuk dihantar pada masa-masa yang ditetapkan.

Maaf atas keterlewatan bagi pihak kami untuk memenuhi permintaan kord lagu dari pengunjung-pengunjung. Pihak kami akan sentiasa memperbaharui proses-proses ini agar kemajuan dan kebaikan dapat dirasai semua pihak. Kami fahami berapa sukarnya untuk mencari kord lagu berbahasa Melayu dan diatas sebab itulah Malaykord wujud. Sila baca About Malaykord. Dan untuk sebarang pertanyaan sila kemukakan idea anda atau komen anda di Contact Malaykord



#Malaykord



Title: Proses Request Chord Di Malaykord
Artist: Documented , Link , Process
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Monoloque feat Tomok - Cinta Yang Paling Sempurna Chord



Monoloque feat Tomok - Cinta Yang Paling Sempurna Chord

Home > > > Monoloque feat Tomok - Cinta Yang Paling Sempurna Chord > > Monoloque feat Tomok - Cinta Yang Paling Sempurna Chord



D A E A
D A E A
D A E A
D A E 

A 
Ketika Cinta bersujud
E
Hati Tak pandang yang lain
D A
Selain Dia yang satu

A D
Tiada Lagi duka
A D
Tiada Lagi dusta
D E A
Segalanya Indah belaka

A D
Tanpa Ada sengketa
A D
Tanpa Galang gantinya
D E A
Kaulah Cinta yang paling sempurna

D A E A
D A E A
D A E A
D A E 

A
Ketika Cinta bersujud
E
Tenang Dan damai menyelubungi jiwa
F#m D A
Air Maata memabasahi malam

D
Terasa Dekat dengannya
A
Yang Maha segalanya
F#m D E F#m
Tiada Kata untuk digambarkannya

D
Tiada Lagi bahasa
A
Seindah Bahasa nya
F#m D E F#m
Segalanya Sungguh sempurna

A D A 

F#m A D A
Sempurna

Bm C#m D C#m
Dekati Dengannya yang maha segalanya
A E D A E D
Tiada Kata untuk digambarkannya

A D 

A E A
Kaulah Cinta yang paling sempurna
D A 
D E F#m
Kaulah Cinta yang paling sempurna


A D
Tiada Lagi duka
A D
Tiada Lagi dusta mlykrd
D E A
Segalanya Indah belaka

A D
Tanpa Ada sengketa
A F#m 
Tanpa Galang gantinya
D E F#m
Kaulah Cinta yang paling sempurna
B E A
Kaulah Cinta yang paling sempurna
D E A
Kaulah Cinta yang paling sempurna
D E A
Kaulah Cinta yang paling sempurna
D E A
Kaulah Cinta yang paling sempurna

(Kaulah Cinta yang paling sempurna) Loop


#Malaykord



Title: Monoloque feat Tomok - Cinta Yang Paling Sempurna Chord
Artist: Monoloque , Tomok
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Stela Band - Minta Ampun Chord



Stela Band - Minta Ampun Chord

Home > > > Stela Band - Minta Ampun Chord


A  G Dm E

A  Dm  G C  F Dm  E

A  Dm
aku bersedih aku menangis
G C
 bila teringat Engkau
F Dm E
teringat betapa ku melupakanMu

A  Dm G C
hidup serasa mati, penyesalan di hati
F Dm 
sanggupkah diri ini 
E
menghadapMu, Rabbi

A  
ya Allah ampuni aku atas 
G
kesalahanku
Dm 
yang telah melupakanMu 
E
di sepanjang hidupku
A  
bukalah pintu maafMu atas 
G
dosa-dosaku
Dm 
ku mohon ampunanMu, 
E
terimalah taubatku

A  Dm  G C  F Dm  E
A  Dm G C


hidup serasa mati, penyesalan di hati
F Dm 
sanggupkah diri ini 
E
menghadapMu, Rabbi mlykrd

A  
ya Allah ampuni aku atas 
G
kesalahanku
Dm 
yang telah melupakanMu 
E
di sepanjang hidupku
A  
bukalah pintu maafMu atas 
G
dosa-dosaku
Dm 
ku mohon ampunanMu, 
E
terimalah taubatku

A  G Dm E
Ohh ooo

A  Dm
aku bersedih aku menangis
G C
 bila teringat Engkau



#Malaykord



Title: Stela Band - Minta Ampun Chord
Artist: Stela Band
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Nazrief Nazri - Cinta Semalam Chord



Nazrief Nazri - Cinta Semalam Chord

Home > > > Nazrief Nazri - Cinta Semalam Chord


A# Am Dm Dm
Gm Am C-Dm

Dm 
hembusan angin malam
Am
cubalah tanya khabar dia ini
Gm
masihkah ingat kisah cinta dulu
A
yang sempat terbina di seberang sana

Dm
seribu kata cinta
Am
pernah kita rangkai indah bersama
Gm
masih ku ingat sampai saat ini
A
walau kita kini telah berpisah

F C
bukan bererti kehendak hati
A# Am
tuk sakiti perasaan mu kasih
F C
dengan terpaksa ku harus pergi
Gm
meski harus jujur
A# A
ku akui tak pernah bisa lupakan mu

Dm
ku akan selalu
C
menyimpan di dalam lubuk hatiku
A#
meski kini kita telah berpisah
A
kenangan indah itu selalu ada

Dm
biarlah lautan
Am
menjadi saksi bisu cinta kita
Gm
walau kita tak saling memiliki
A
tapi cinta akan selalu terukir
A#
dalam hati kita berdua mlykrd

C F A A# C Dm 

F C
bukan bererti kehendak hati
A# Am
tuk sakiti perasaan mu kasih
F C
dengan terpaksa ku harus pergi
Gm
meski harus jujur
A# A
ku akui tak pernah bisa lupakan mu

Dm
ku akan selalu
C
menyimpan di dalam lubuk hatiku
A#
meski kini kita telah berpisah
A
kenangan indah itu selalu ada

Dm
biarlah lautan
Am
menjadi saksi bisu cinta kita
Gm
walau kita tak saling memiliki
A
tapi cinta akan selalu terukir
Dm
dalam hati kita berdua



#Malaykord



Title: Nazrief Nazri - Cinta Semalam Chord
Artist: Nazrief Nazri
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte -Little Things Chord



Good Charlotte -Little Things Chord

Home > > > Good Charlotte -Little Things Chord



Intro: C, G, F G#

Yeah, this song is dedicated,
To every kid who'd never been picked last on gym class
T every kid who never had a date to no school dance
To every one who'd ever been called a freak
This is for you, here we, here we goooo!

Oooohhhhhh
Oooohhhhhh

Verse: C, G, F, G#

Like the time in school when we got free lunch
and the cool kids beat us up (reduced lunch)
And the rich kids had convertibles
and we had to ride the bus (55)
Like the time we made the baseball team
but they still laughes at us (you still sucks!)
Like the time that girl broke up with me
'cause I wasn't cool enough (trick!)

Things...
Things...

Chorus: C, G, F, G#

The little things, little things
they always hang around
The little things, little things,
they try to break me down
The little things, little things
they just won't go away
The little things, little things
made me who I am today

Bridge: F, G#

Go!
You wanna hate me now,
but I won't stop now
'cause I can't stop now

F, F#, G, G#

Intro
Verse
Chorus
Bridge
Chorus


#Malaykord



Title: Good Charlotte -Little Things Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte - Predictable Chord



Good Charlotte - Predictable Chord

Home > > > Good Charlotte - Predictable Chord



VERSE 1:
A#
Something isn't right,
G#
I can feel it again, feel it again.
A#
This isn't the first time,
G#
That you left me waiting.
Gm F
Sad excuses and false hopes high,
Gm F G#
I saw this coming, still I don't know why,
I let you in.

CHORUS:
A# G#
I knew it all along,
Gm
You're so predictable.
F# G#
I knew something would go wrong,(something's always wrong)
A# G#
So you don't have to call,
Gm
Or say anything at all.
F# G#
You're so predictable.(so predictable)


#Malaykord



Title: Good Charlotte - Predictable Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte - I Just Wanna Live Chord



Good Charlotte - I Just Wanna Live Chord

Home > > > Good Charlotte - I Just Wanna Live Chord



[Intro]

A# - G# - F# - G# (2x)


[Verse 1]

A# G# F#
I need an alarm system in my house
G# A# G#
So I know when people are creeping about
F# G#
These people are freakin' me out
A# G# F# G#
It's getting hectic everywhere that I go
A# G#
They won't just leave me alone
F# G#
There's things they all wanna know
A# G#
I'm paranoid about the people I meet
F#
Why are they talkin' to me?
G#
And why can't anyone see


[Chorus]

A# G# F#
I just wanna live
G# A# G# F#
Don't really care about the things that they say
G# A# G# F#
Don't really care about what happens to me
G# A# G#
I just wanna live (Just wanna live
F# G# A#
Just wanna live just wanna live just wanna live)
A# A# D# C C#
Just wanna live just wanna live


[Verse 2]

A# G# F#
I rock a lawsuit when I'm going to court
G# A#
A white suit when I'm gettin' divorced
G# F#
A black suit at the funeral home
G#
And my birthday suit when I'm home alone
A# G#
Talkin' on the phone
F# G#
Got an interview with the rolling stone
A# G#
They're saying "Now you're rich and now you're famous
F# G#
And fake ass girls all know your names and
A#
Lifestyles of the rich and famous
G#
Was your first hit aren't you ashamed?
F#
Of the life of the life
G#
Of the life we're livin'

REPEAT CHORUS (at the end hit F four times instead of the whole "just wanna live" part)

[Verse 3] (Same chords)

Stop your messin' around boy
Better think of your future
Better make some good plans boy
Said everyone of my teachers
Lookout, you better play it safe
You never know what hard times will come your way
We say where we're coming from
We've already seen
The wealth that this life can bring
Now we're expected everywhere that we go
All the things that they say
Yeah we already know

REPEAT CHORUS

End on F



#Malaykord



Title: Good Charlotte - I Just Wanna Live Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte - Lifestyles of the Rich & Famous Chord



Good Charlotte - Lifestyles of the Rich & Famous Chord

Home > > > Good Charlotte - Lifestyles of the Rich & Famous Chord



[Verse]

C#5(2x)
We all see it on T.V.
D#5(2x)
Read it in the magazines
F#5(2x) C#(2x)
Celebrities that want sympathy
C#5(2x)
All they do is piss and moan
C#5(2x) D#5(2x)
Inside the Rolling Stone
F#5(2x) C#5(2x)
Talkin' about how hard life can be

[Bridge]

A#m (4x)
I'd like to see them spend a week
F#(4x)
Livin' life out on the street
C#(4x) G#(4x)
I don't think they would survive
A#m (4x)
If they could spend a day or two
F#(4x)
Walking in someone else's shoes
C#(4x) G#(4x)
I think they'd stumble and they'd fall
F#(4x) F#(4x)
(they would fall, fall)

[Chorus]

C#5(8x) D#5(8x
Lifestyles of the rich and the famous
F#5(8x
They're always complainin'
C#5(8x
Always complainin'
C#5(8x D#5(8x
If money is such a problem
F#5(8x
Well they got mansions
C#5(8x
Think we should rob them


C#5 (2x
Well did you know when you were famous you could kill your wife
D#5(2x
And there's no such thing as 25 to life
F#5 (2x C#5(2x
As long as you've got the cash to pay for Cochran
C#5(2x
And did you know if you were caught and you were smokin' crack
D#5(2x
McDonalds wouldn't even wanna take you back
F#5 (2x C#5(2x
You could always just run for mayor of D.C.


A#m (4x
I'd like to see them spend a week
F#(4x
Livin' life out on the street
C#(4x G#((4x
I don't think they would survive
A#(4x
If they could spend a day or two
F#(4x
Walking in someone else's shoes
C#(4x G#(4x
I think they'd stumble and they'd fall - they would fall F#




C#5(8x D#5(8x
Lifestyles of the rich and the famous
F#5(8x
They're always complainin'
C#5(8x
Always complainin'
C#5(8x D#5(8x
If money is such a problem
F#5(8x
Well they got mansions
C#5(8x
Think we should rob them... rob them



They would fall, they would fall...

C#5(8x) D#5(8x
Lifestyles of the rich and the famous
F#5(8x
They're always complainin'
C#5(8x
Always complainin'
C#5(8x D#5(8x
If money is such a problem
F#5(8x
Well they got mansions
C#5(8x
Think we should rob them
C#5(8x D#5(8x
Lifestyles of the rich and famous
F#5(8x C#5(8x
We'll take your clothes, cash, cars, and homes

Just stop complainin'


F#5(8x C#5(8x
Lifestyles of the rich and famous
F#(8x C#5(8x
Lifestyles of the rich and famous
F#5(8x C#5(8x
Lifestyles of the rich and famous
C#5(8x



#Malaykord



Title: Good Charlotte - Lifestyles of the Rich & Famous Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte - Dance Floor Anthem Chord



Good Charlotte - Dance Floor Anthem Chord

Home > > > Good Charlotte - Dance Floor Anthem Chord



[Verse]
Em
She’s going out to forget they were together
D
All that time he was taking her for granted
G
She wants to see if there’s more
C
Than he gave she’s looking for
Em
He calls her up. He’s tripping on the phone
D
Now he doesn’t want her out there and alone
G
Now he knows she’s moving it
C
Knows she’s using it.Now he’s loosing it. She don’t care

[Chorus]
C
Everybody. Put up your hands Say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Feel the beat now. If you’ve got nothing left say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Back it up now. You’ve got a reason to live say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Feeling good now. Don’t be afraid to get down say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”

[Verse]
Em
He was always giving her attention
D
Working hard to find the things she mentioned
G
He was dedicated. By most sucka’s hated
C
That girl was fine. But she didn’t appreciate him
Em
She calls him up she’s tripping on the phone now.
D
He had to get up and he ain’t coming home now
G
he’s trying to forget her

That's how he got with her
C
When he first met her. When they first got together

[Chorus]
C
Everybody. Put up your hands Say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Feel the beat now. If you’ve got nothing left say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Back it up now. You’ve got a reason to live say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Feeling good now. Don’t be afraid to get down say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
E5 B5 C5
To the beat
E5 B5 C5
To the beat
E5 B5 C5
To the beat
E5
You got nothing to lose,
B5 C5
Don’t be afraid to get down

[Verse]
Em
We break up it’s something that we do now
D
Everyone has got to do it sometime
G
It’s okay. Let it go
C
Get out there and find someone

Em
It’s too late to be tripping on the phone here
D
Get off the wire. Now everything is good here
G
Stop what you’re doing .You don’t wanna ruin
D
The chance that you got to find a new one

[Chorus]
C
Everybody. Put up your hands Say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Feel the beat now. If you’ve got nothing left say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Back it up now. You’ve got a reason to live say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”
C
Feeling good now. Don’t be afraid to get down say:
Em
”I don’t wanna be in love, I don’t wanna be in love”

E5 B5 C5
To the beat
E5 B5 C5
To the beat
E5 B5 C5
To the beat
E5
You got nothing to lose,
B5 C5
Don’t be afraid to get down



#Malaykord



Title: Good Charlotte - Dance Floor Anthem Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte - Girls And Boys Chord



Good Charlotte - Girls And Boys Chord

Home > > > Good Charlotte - Girls And Boys Chord



[Intro]
G A
Educated
G A
With money
G A
He's well dressed
G A
Not funny

[Verse 1]
G A
And not much to say in
G A
Most conversations
G A
But he'll foot the bill in
G A
All situations
G A
Cause he pays for everything

[Chorus 1]
D A G
Girls don't like boys, girls like cars and money
D A G
Boys will laugh at girls when they're not funny

[Verse 2]
G A
Paper
G A
Or plastic
G A
Don't matter
G A
She'll have it
G A
Vacations
G A
And shopping sprees
G A
These are a few
G A
Of her favorite things
G A
She'll get what she wants
G A
If she's willing to please
G
His type of girl
A
Always comes with a fee
G A
Hey, now, there's nothing for free

[Chorus 1]
D A G
Girls don't like boys, girls like cars and money
D A G
Boys will laugh at girls when they're not funny

[Chorus 2]
D A
And these girls like these boys like these boys like these girls
G A
The girls with the bodies like boys with Ferrari

D A G
Girls don't like boys, girls like cars and money

Let's go!
[solo part] power chords
(slide) F5-G5 Eb / G5-F5 Eb (x3)
F5-G5 Eb Eb F5 G5 G#5 A#5 ...

[Chorus 1]
D A G
Girls don't like boys, girls like cars and money
D A G
Boys will laugh at girls when they're not funny

[Chorus 2]
D A G A
And these girls like these boys like these boys like these girls
D A G A
The girls with the bodies like boys with Ferrari

[Chorus 3]
D A G
Girls don't like boys, girls like cars and money

Just like the verses for the end or nothing ...

[Outro]
(All of these boys, yeah get all of these girls
Losing their souls in a material world
All of these boys, yeah get all of these girls
Losing their souls in a material world
All of these boys, yeah get all of these girls
Losing their souls in a material world
All of these boys, yeah get all of these girls
Losing their souls in a material world )



#Malaykord



Title: Good Charlotte - Girls And Boys Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Good Charlotte - The Anthem Chord



Good Charlotte - The Anthem Chord

Home > > > Good Charlotte - The Anthem Chord



[First intro]

|C#5 G#5 | F#5 G#5| C#5 G#5 | F#5 |


[Second intro]

(First the chord then the small riff, listen to the song to get it)
C# G# F# G#
e|------------|---------------|-----------|-----------|
B|------------|---------------|-----------|-----------|
G|-6-6-x-8-10-|-11-11-x-10-8 -|-5-5-x-6-8-|-8-8-x-6-5-|
D|-----x------|--- -- x-------|-----x-----|-----x-----|
A|-4-4-x-6-8--|-9 -9- x-8- 6--|-3-3-x-4-6-|-6-6-x-4-3-|
E|------------|---------------|-----------|-----------|


[Verse]

C# G#
It's a new day, but it all feels old
C# F#
It's a good life, that's what I'm told
C# G# F#
But everything, it all just feels the same

C# G#
At my high school, it felt more to me
C# F#
Like a jail cell, a penitentiary
C# G# F#
My time spent there, it only made me see


[Pre-Chorus]

Bbm F#
That I don't ever wanna be like you
C#
I don't wanna do the things you do
Bbm F#
I'm never gonna hear the words you say
G#
and I don't ever wanna, I don't ever wanna be


[Chorus]

C# G# F# G# C# G#
You___ ...don't wanna be just like you

F# A
Oh what I'm sayin' is
C# G# F# G#
This is the anthem, throw all your hands up,
C# G# F# C# <-(When you land on this chord you
you___ ... don't wanna be you| play the second intro)


(First the chord then the small riff, listen to the song to get it)
C# G# F# G#
e|------------|---------------|-----------|-----------|
B|------------|---------------|-----------|-----------|
G|-6-6-x-8-10-|-11-11-x-10-8 -|-5-5-x-6-8-|-8-8-x-6-5-|
D|-----x------|--- -- x-------|-----x-----|-----x-----|
A|-4-4-x-6-8--|-9 -9- x-8- 6--|-3-3-x-4-6-|-6-6-x-4-3-|
E|------------|---------------|-----------|-----------|


[Verse]

C# G#
Go to college, a university
C# F#
Get a real job, That's what they said to me
C# G# F#
But I could never live the way they want

C# G#
I'm gonna get by, and just do my time,
C# F#
Out of step while, they all get in line
C# G# F#
I'm just a minor threat so pay no mind


[Pre-Chorus]

Bbm F#
Do you really wanna be like them,
C#
do you really wanna be another trend?
Bbm F#
Do you wanna be part of that crowd?
G#
'cause I don't ever wanna, I don't ever wanna be


[Chorus] (Only one small difference)

You...don't wanna be just like you
Oh what I'm sayin' is this is the anthem throw all your hands up,
Bbm <--(Instead of landing on C#,
you, don't wanna be you you land on Bbm, for the bridge)


[Bridge]

(Bbm) G#
Shake it once, that's fine
F# G#
Shake it twice, that's okay
Bbm G# C# G#
Shake it three times, you're playing with yourself, again.


[Solo]

e|---------------------------|------------------------------|
B|---------------------------|------------------------------|
G|---------------------------|------------------------------|
D|---------------------------|------------------------------|
A|---/8--8-8-8\6/8-\6--6-6---|-/8--8-8-8\6/8/9--9-9-9-8\6\4-|
E|---------------------------|------------------------------|

e|-----------------------------------------------------|
B|-----------------------------------------------------|
G|-----------------------------6-6-x-/8-8--------------|
D|---------------------------------x-------------------|
A|-/8--8-8-8\6/8-6-8-6--6-4\3--4-4-x-/6-6--/8-9-8-9-8~-|
E|-----------------------------------------------------|

C# G# F# G# C# G#
You___ ...don't wanna be just like you
F# A C# G# F# G#
What I'm sayin' is this is the anthem throw all your hands up,
C# G# F# G#
Y'all got to feel me, sing if you're with me,


C# G# F# G# C# G# F# G#
you___ ...don't wanna be just like you (just like you)
C# G# F# G#
This is the anthem throw all your hands up,
C# G# F# G#
y'all got to feel me, sing if you're with me

C# G# F# G#
never lose your anthem (whoa-oh)
never lose your anthem (whoa-oh)
never lose your anthem (whoa-oh)
never lose your anthem




#Malaykord



Title: Good Charlotte - The Anthem Chord
Artist: Good Charlotte
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Rock N Roll Train Chord



AC/DC - Rock N Roll Train Chord

Home > > > AC/DC - Rock N Roll Train Chord



[Intro]

A D A D G D A (x4)


[Verse 1]

D
One hot angel (A D A D)
A
One cool devil (A D A D)
D
Your mind on the fantasy (A D A D)
A
Livin on the ecstasy
A G
Give it all, give it,
D
Give it what you got
A G D
Come on give it all a lot
A G
Pick it up move it
D A G D
Give it to the spot
D
Your mind on fantasy
D
Livin on ecstasy


[Chorus]

A
Runaway Train
G D A (A D A D)
(Running right off the track)
G
Runaway Train
G D A
(Running right off the track)
D
Runaway Train
G D A
(Running right off the track)
A D
Yeah the Runaway Train
G D A
(Running right off the track) (A D A D)


[Verse 2]
(verse 1 chords)

One hot ringing bell
Old school rebel
A chance for the revelry ,jam it up the agency
Shake it, take it
Take it to the spot
You know she make it really hot
Get it on, get it up
Come on give it all you got
Your mind on fantasy
Livin on the ecstasy


[Chorus]

A
Runaway Train
G D A (A D A D)
(Running right off the track)
G
Runaway Train
G D A
(Running right off the track)
D
Runaway Train
G D A
(Running right off the track)
A D
Yeah the Runaway Train
G D A
(Running right off the track) (A D A D)


[Angus Guitar Solo]


[Verse 3]
(verse 1 chords)

One hot southern belle
Son of a devil
A school boy spelling bee
A school girl aint a fantasy
One hot ringing bell
Old school rebel
depend on the revelry
dialing up the agency
Shake it, take it
Take it to the spot
You know
She make it really hot Yeah
Get it on, get it up
Come on give it what you got
You must of sensed she liked it


[Chorus]

A
Runaway Train
G D A (A D A D)
(Running right off the track)
G
Runaway Train
G D A
(Running right off the track)
D
Runaway Train
G D A
(Running right off the track)
A D
Yeah the Runaway Train
G D A
(Running right off the track) (A D A D)



#Malaykord



Title: AC/DC - Rock N Roll Train Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Whole Lotta Rosie Chord



AC/DC - Whole Lotta Rosie Chord

Home > > > AC/DC - Whole Lotta Rosie Chord



[Intro]

E|-----------------------------------------|
B|-----------------------------------------|
G|-----------------------------------------|
D|-----------------------------------------|
A|-0-3-0-5-0-3-----------------------------| x12
E|-----------------------------------------|


[Verse]

E|-----------------------------------------|
B|-----------------------------------------|
G|----------------2--2--2------------------|
D|----------------2--2--2------------------|
A|-0-3-0-5-0-3----0--0--0------------------|
E|-----------------------------------------|

Verse is that.
Then the chords


[Pre-Chorus]

F F F D D D


[Chorus]

A G A G A G

E|-----------------|
B|-----------------|
G|-----------------|
D|-----------------|
A|-----------------|
E|-3-2-3-2-3-4-5---|

Then repeat


#Malaykord



Title: AC/DC - Whole Lotta Rosie Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Shoot To Thrill Chord



AC/DC - Shoot To Thrill Chord

Home > > > AC/DC - Shoot To Thrill Chord



[Verse 1]
A A
All you women who want a man of the street,
G A
but don't know which way you wanna turn,

just keep a coming and put your hand out to me
G A
'cause I'm the one who's gonna make you burn.

C G C C G C
I'm gonna take you down, oh, down, down, down !
D E
So don't you fool around, I'm gonna pull it, pull it, pull the trigger.
A G
Shoot to thrill, play to kill,
D
too many women with too many pills.
A G
Shoot to thrill, play to kill,
D A
I got my gun at the ready, gonna fire at will.

[Verse 2]
A
Yeah, I'm like evil, I get under your skin,
G A
just like a bomb that's ready to blow,

'cause I'm illegal, I got everything
G A
that all you women might need to know.

C G C C G C
I'm gonna take you down, yeah, down, down, down !
D E
So don't you fool around, I'm gonna pull it, pull it, pull the trigger.
A G
Shoot to thrill, play to kill,
D
too many women with too many pills.
A G
Shoot to thrill, play to kill,
D
I got my gun at the ready, gonna fire at will.

[Verse 3]
A G
'Cause I shoot to thrill, and I'm ready to kill,
D
I can't get enough, I can't get the thrill.
A G D
I shoot to thrill, play to kill, yeah, pull the trigger !
E D G D E
Pull it, pull it, pull it, pull the trigger !

A G
Shoot to thrill, play to kill,
D
too many women with too many pills.
A G
Shoot to thrill, play to kill,
D
I got my gun at the ready, gonna fire at will.

A G
'Cause I shoot to thrill, and I'm ready to kill,
D
and I can't get enough, and I can't get the thrill,
A G D
‘cause I shoot to thrill, play to kill !

A G D A G D A G D


#Malaykord



Title: AC/DC - Shoot To Thrill Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Its A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll) Chord



AC/DC - Its A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll) Chord

Home > > > AC/DC - Its A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll) Chord



[Verse]

A
Riding down the highway
A
Going to a show
A
Stop in all the by-ways
A
Playing rock 'n' roll
A
Getting robbed, Getting stoned, Getting beat up, Broken boned
A
Getting had, Getting took I tell you folks, it's harder than it looks


[Chorus]

A G D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
A G D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
A D
If you think it's easy doing one night stands

Try playing in a rock 'n' roll band
G D A
It's a long way to the top if you wanna to rock 'n' roll


[Break]

A

G D A x 4


[Verse]

A
Hotel, motel
A
Make you want to cry
A
Lady do the hard sell
A
Know the reason why
A
Getting old Getting grey Getting ripped off Under paid
A
Getting sold Second hand That's how it goes, playing in a band


[Chorus]

A G D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
A G D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
A D
If you wanna be a star of stage and screen

Look out, it's rough and mean
G D D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
G D D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
G D D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll
G D D A
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll


[Outro]

A
It's a long way
A
Such a long way
A
It's a long way
A
Such a long way


#Malaykord



Title: AC/DC - Its A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll) Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - You Shook Me All Night Long Chord



AC/DC - You Shook Me All Night Long Chord

Home > > > AC/DC - You Shook Me All Night Long Chord



[Verse]

G C
She was a fast machine, she kept her motor clean
D G
She was the best damn woman I had ever seen
C
She had the sightless eyes, telling me no lies
D G
Knockin' me out with those American thighs

G C
Taking more than her share, had me fighting for air,
D G
She told me to come, but I was already there
G C
'Cause the walls start shaking, the earth was quaking
D D7
My mind was aching, and we were making it


[Chorus]

G C G D C D
And you shook me all night long
G C G D C D
And you shook me all night long


[Verse]

G C
Working double time on the seduction line
D G
She was one of a kind, she's just mine, all mine
C
She wanted no applause, just a nother course
D G
Made a meal out of me and came back for more

G C
Had to cool me down to take a nother round,
D G
Now I'm back in the ring to take a nother swing.
G C
'Cause the walls start shaking, the earth was quaking
D D7
My mind was aching, and we were making it


[Chorus]

G C G D C D
And you shook me all night long
G C G D C D
And you shook me all night long
G C G D C D
And you shook me all night long
G C G D C D D7 G
And you shook me all night long


#Malaykord



Title: AC/DC - You Shook Me All Night Long Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC -Let There Be Rock Chord



AC/DC -Let There Be Rock Chord

Home > > > AC/DC -Let There Be Rock Chord



INTRO: |:G5 E5 |G5 E5 |G5 E5 A5 E5| G5 E5 :| PLAY 4 TIMES

(drums and bass only)
VERSE 1: In the begin-ning, back in nineteen fifty-five,

Man didn't know about the rock 'n' roll show and all that jive.

The white man had the schmaltz, the black man had the blues,

No one knew what they was gonna do, but Tchaikovsky had the news.

He said:

(drums and bass only)
CHORUS 1: "Let there be sound," there was sound.

"Let there be light," there was light.

"Let there be drums," there was drums.

"Let there be guitar," there was guitar.
A5
"Oh, let there be rock,"


SOLO: |:A5 |A5 |A5 |A5 :| PLAY 5 TIMES

|B5 |B5 |B5 |B5 |

|A5 |A5 |A5 |A5 |

|A5 |A5 |A5 |A5 |


LINK 1: |:G5 E5 |G5 E5 |G5 E5 A5 E5|G5 E5 :|PLAY 4 TIMES


(drum and bass only)
VERSE 2: And it came to pass that rock 'n' roll was born,

All across the land every rockin' band was blowing up a storm.

And the guitarman got famous, the buisinessman got rich,

And in ev'ry bar there was a superstar with a seven year itch.

There were fifteen million fingers learning how to play,

And you could hear the fingers picking and this is what they had

to say:


CHORUS 2 "Let there be light.

Sound.

Drums.

Guitar.
A5
Oh, let there be rock."
|A5 |A5 |A5 |A5 |

|A5 |A5 |A5 |A5 |

LINK 2: |: As link 1 :|

G5 E5 A5 G5 E5
VERSE 3: One night in a club called the Shakin' Hand,
G5 E5 A5 G5 E5
There was a fourty-two decibel rockin' band.
G5 E5 A5 G5 E5
And the music was good and the music was loud.
G5 E5 A5 G5 E5
And the singer turned and he said to the crowd:
A5
"Let there be rock."


SOLO: |:A5 |A5 |A5 |A5 :|PLAY 6 TIMES

|:B5 |B5 |B5 |B5 :|PLAY 10 TIMES

|B5 |B5 |B5 |B5 |



:END:



#Malaykord



Title: AC/DC -Let There Be Rock Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Back in Black Chord



AC/DC - Back in Black Chord

Home > > > AC/DC - Back in Black Chord




[Intro]

E D A/C#


[Verse]

E
Back in black
D
I hit the sack
A/C#
I've been too long I'm glad to be back

E
Yes, I'm let loose
D
From the noose
A/C#
That's kept me hanging about

E
I've been l-ooking at the sky
D
'Cause it's gettin' me high
A/C#
Forget the hearse 'cause I never die

E
I got nine lives
D
Cat's eyes
A/C#
Abusin' every one of them and running wild


[Chorus]

A E B A B
'Cause I'm back
A E B A B
Yes, I'm back
G D A G A
Well, I'm back
G D A G A
Yes, I'm back
A E B A B A E B A B
Well, I'm ba--a--a--a-ck, ba--a--a--a-ck
G
(Well) I'm b-ack in black
D
Yes, I'm ba-ck in black


[Verse]

E
Back in the back
D
Of a cadillac
A/C#
Number one with a bullet, Im a power pack

E
Yes, I'm in a bang
D
With a gang
A/C#
Theyve got to catch me if they want me to hang

E
Cause Im b-ack on the track
D
And I-m beatin the flack
A/C#
No-bodys gonna get me on another rap

E
So l-ook at me now
D
Im jus-t makin my play
A/C#
Dont try to push your luck, just get out of my way


[Chorus]

A E B A B
'Cause I'm back
A E B A B
Yes, I'm back
G D A G A
Well, I'm back
G D A G A
Yes, I'm back
A E B A B
Well, I'm back, back
A E B A B
(Well) I'm back in black
G D
Yes, I'm back in black


[Lead]

E D A/C#


[Chorus]

A E B A B
'C-ause I'm bac-k
A E B A B
Yes, I'm back
G D A G A
Well, I'm back
G D A G A
Yes, I'm back
A E B A B A E B A B
Well, I'm ba--a--a--a-ck, ba--a--a--a-ck
G
(Well) I'm b-ack in black
D
Yes, I'm ba-ck in black


[Riffs]

A E B A B A
A E B A B A
A E B A B A
hooo yeah
A E B A B
Ohh yeah
G D A G A
Yes I am
G D A G A
Oh yeah
A E B A B A
A E B A B A


[Outro]

A E B A B A E B A B
Well, I'm ba--a--a--a-ck, ba--a--a--a-ck
G D A G A G D A G A
B-a-a-a-ac-k, b-a-a-a-ac-k
A E B A B A E B A B
Yes I'm ba--a--a--a-ck, ba--a--a--a-ck
G
Yes. I'm back in black
D
Yes, I'm ba-ck in black

C B

Outta the sack!

E D A/C#
(repeat to end)




#Malaykord



Title: AC/DC - Back in Black Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap Chord



AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap Chord

Home > > > AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap Chord



[Intro]

E5 G5 E5 A5 E5 D5 E5


[Verse]

D5 E5
If you're havin' trouble with the high school head
He's givin' you the blues
D5 E5
You wanna graduate but not in his bed
Here's what you gotta do
D5 E5
Pick up the phone, I'm always home
Call me any time
E5 D5 E5 E5 D5 E5
Just ring 36 24 36 hey
E5 D5 E5
I lead a life of crime


[Chorus]

A5 G5 A5 E5 D5 E5 A5 G5 A5
Dirty deeds, done dirt cheap x3
E5
Dirty deeds and they're done dirt cheap x2


[Verse]

D5 E5
You got problems in your life of love
You got a broken heart
D5 E5
He's double dealin' with your best friend
That's when the teardrops start fella
D5 E5
Pick up the phone, I'm here alone
Or make a social call
E5 D5 E5 E5 D5 E5
Come right in, forget 'bout him
E5 D5 E5
We'll have ourselves a ball hey


[Chorus]

A5 G5 A5 E5 D5 E5 A5 G5 A5
Dirty deeds, done dirt cheap x3
E5
Dirty deeds and they're done dirt cheap x2
Yeahhh


[Verse]

D5 E5
If you got a lady and you want her gone
But you ain't got the guts
D5 E5
She keeps naggin' at you night and day
Enough to drive you nuts
D5 E5
Pick up the phone, leave her alone
It's time you made a stand
E5 D5 E5 E5 D5 E5
For a fee, I'm happy to be
E5 D5 E5
Your back door man hey


[Chorus]

A5 G5 A5 E5 D5 E5 A5 G5 A5
Dirty deeds, done dirt cheap x3
E5
Dirty deeds and they're done dirt cheap x2


[Bridge]

E5 G5 E5
Concrete shoes, cyanide, TNT
A5 E5 D5 E5
Done dirt cheap
E5 G5 E5
Neck ties, contracts, high voltage
A5 E5 D5 E5
Done dirt cheap


[Outro]

E5 G5 E5
Dirty deeds, done dirt cheap
A5 E5 D5 E5
Dirty deeds, dirty deeds, dirty deeds,
A5 G5 A5 E5 D5 E5 A5 G5 A5
Done dirt cheap, yeah



#Malaykord



Title: AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Thunderstruck Chord



AC/DC - Thunderstruck Chord

Home > > > AC/DC - Thunderstruck Chord




[Intro]

N.C.
A-ha,ha,ha. A-ha,ha,ha. A-ha,ha,ha.
N.C.
A-ha,ha,ha. A-ha,ha,ha. A-ha,ha,ha. A-ha,ha,ha.
N.C.
Thunder. (A-ha,ha,ha) [play 6 times]
N.C.
Thunder. Thunder. Thunder. Thunder


[Verse 1]

N.C.
I was caught in the middle of a railroad track, (Thunder)
N.C.
I looked 'round and i knew there was no turning back. (Thunder)
N.C.
My mind raced and i thought, what could i do? (Thunder)
N.C.
And i knew there was no help, no help from you. (Thunder)
B5 E5 B5 A5 E5 A5
Sound of the drums beatin' in my heart,
E5 B5 E5 B5
E5 A5 E5
The thunder of guns tore me a-part.


[Link 1]

B5
You've been thunderstruck.


[Verse 2]

B5
Rode down the highway, broke the limit, we hit the town.
B5
Went through to Texas, yeah Texas and we had some fun.
B5
We met some girls, some dancers who gave a good time.
B5
Broke all the rules, played all the fools, yeah, yeah,
B5 A5 E5
They, they, they blew our minds.


[Pre-Chorus]

(E5) A5 B5 A5 E5
I was shakin' at the knees,
A5 B5 A5 E5
Could i come agaim please?
A5 B5 A5 E5
Yeah the ladies were too kind,

You've been...


[Chorus]

B5 A5 E5 A5 E5
Thunder-struck,
B5 A5 E5
Thunder-struck.
A5 E5 B5 A5 E5
Yeah, yeah, yeah, thunder-struck,
A5 B5 A5 E5 A5 E5
Ooh, thunder-struck.


[Link 2]

|B5 |B5 |B5 |B5 ||


[Pre-Chorus]

B5 A5 B5 B5 A5 B5
Well i was shaking at the knees,

Could i come again please?


[Solo]

|E5 B5 |A5 E5 |E5
|A5 E5 |
|B5 A5 |
la la


[Bridge]

(B5) B5 A5
La,la,la,la,la,la,la,la.
(B5) B5 A5
La,la,la,la,la,la,la,la.
(B5) B5 A5
La,la,la,la,la,la,la,la.
(B5)
La,la,la,la,la,la,la,la.


[Chorus]

B5 A5 E5 A5 E5
Thunder-struck,
B5 A5 E5
Thunder-struck,
A5 E5 B5 A5 E5 A5 E5
Yeah, yeah, yeah, thunder-struck,
B5 A5 E5
Thunder-struck,
A5 E5
Yeah, yeah, yeah
B5 E5 B5 E5
Said yeah, its al-right, we're doing fine.
B5 E5 B5 E5
Yeah, it's al-right, we're doing fine, so fine.

B5 A5 D5 E5
Thunder-struck,
A5 E5 B5 A5 E5 A5 E5
Yeah, yeah, yeah, thunder-struck, thunder-struck
B5 A5 E5 A5 E5 B5 A5 E5
Thunder-struck, whoa, baby, ba-by, thunder-struck.
A5 B5 B5 A5 E5 A5 E5
You've been thunder-struck.
B5 A5 E5 A5 E5
Thunder-struck,
B5 A5 E5 A5 E5
Thunder-struck,
B5 A5 E5 A5 E5
Thunder-struck,
A5 B5 B5
You've been thunder-struck.


#Malaykord



Title: AC/DC - Thunderstruck Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



AC/DC - Highway To Hell Chord



AC/DC - Highway To Hell Chord

Home > > > AC/DC - Highway To Hell Chord



[INTRO]

A D/F# G D/F# G D/F# G D/F# A
E------------------------------------------------------------------------------|
B-----------2--2--2-----------3--3--3------3--3--3-----3--3--3------------2--2-|
G-----------2--2--2-----------2--2--0------2--2--0-----2--2--0------2-----2--2-|
D-----------2--2--2-----------0--0--0------0--0--0-----0--0--0------0-----2--2-|
A-----------0--0--0-------------------------------------------------------0--0-|
E-----------------------------2--2--3------2--2--3-----2--2--3------2----------|


[Verse 1]

A A A
D D/F# G D D/F# G
Livin' easy, livin' free,
D D/F# G D/F# A A
Season ticket on a one way ride
A A A D D/F# G D D/F# G
Askin' nothin, leave me be.
D D/F# G D/F# A A
Takin' ev'rythin' in my stride.

A A A
D D/F# G D D/F# G
Don't need reason, don't need rhyme,
D D/F# G D/F# A A
Ain't nothin' i'd rather do.
A A A D D/F# G D D/F# G
goin' down, party time.
D D/F# G D/F# E5 E5
my friends are gonna be there too.


[Chorus]

A A A D/A G
i'm on a highway to hell

D/F# A A A D/A G
on the highway to hell

A A A D/A G
i'm on a highway to hell

D/F# A A A D/A G
on the highway to hell

A A A D/A G
i'm on a highway to hell

D/F# A A A D/A G
on the highway to hell


[Verse 2]

A A A
D D/F# G D D/F# G
no stop signs, speed limit,
D D/F# G D/F# A A
nobody's gonna slow me down.
A A A D D/F# G D D/F# G
like a wheel, gonna spin it.
D D/F# G D/F# A A
nobody's gonna mess me around.

A A A
D D/F# G D D/F# G
Hey, satan, pay'n' my dues,
D D/F# G D/F# A A
playin' in a rockin' band.
A A A D D/F# G D D/F# G
hey, momma, look at me.
D D/F# G D/F# E5 E5
I'm on my way to the promised land.

[Chorus]

A A A D/A G
i'm on a highway to hell

D/F# A A A D/A G
on the highway to hell

A A A D/A G
i'm on a highway to hell

D/F# A A A D/A G
on the highway to hell

A A A D/A G
i'm on a highway to hell

D/F# A A A D/A G
on the highway to hell


#Malaykord



Title: AC/DC - Highway To Hell Chord
Artist: AC/DC
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



System Of A Down -Radio Video Chord



System Of A Down -Radio Video Chord

Home > > > System Of A Down -Radio Video Chord



[Chorus]
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
G#
I'm on the radiooooooo,
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
C
I'm on the videooooooo,

F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
G#
I'm on the radiooooooo,
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
C
I'm on the videooooooo,
C# B A G#m F#m
With Danny and Lisa,

[Verse]
F#m E
They take me away from,
F#m
The strangest places...
E
Sweet Danny and Lisa,
F#m
They take me away from...AHHH.
E
They take me away from,
F#m
The strangest places...
E
Sweet Danny and Lisa,
F#m
They take me away from...AHHH.

[Chorus]
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
G#
I'm on the radiooooooo,
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
C
I'm on the videooooooo,
C# B A G#m F#m
With Danny and Lisa,

[Verse]
F#m E
They take me away from,
F#m
The strangest places...
E
Sweet Danny and Lisa,
F#m
They take me away from...AHHH.
E
They take me away from,
F#m
The strangest places...
E
Sweet Danny and Lisa,
F#m
They take me away from

[Serj whispering]
F#m G# A
Hey man look at me rockin' out,
G#
I'm on the RADIO!!!!!!!
F#m G# A
Hey man look at me rockin' out,
C
I'm on the VIDEO!!!!!!!
C# B A G#m F#m
With Danny and Lisa.

[Armenian Theme]
F#m E
They take me away from,
F#m
The strangest places....
E
Sweet Danny and LisaAaAaAaAa.

LALALALALALALALALALALALALALALALALA [Sounds kinda Russian]
NANANANANANAANA AHHHHHHH. ?(F#M E 2x)?

[Chorus]
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
G#
I'm on the radiooooooo,
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
C
I'm on the videooooooo,

F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
G#
I'm on the radiooooooo,
F#m G# A
Hey man! Look at me rockin' out,
C
I'm on the videooooooo,
C# B A G#m F#m
With Danny and Lisa



#Malaykord



Title: System Of A Down -Radio Video Chord
Artist: System Of A Down
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



System Of A Down - Holy Mountains Chord



System Of A Down - Holy Mountains Chord

Home > > > System Of A Down - Holy Mountains Chord



Intro:
(soft)
Dm A Dm G F A E Dm
Dm A Dm G F A E
Aaaaa....

(heavy)
Dm A Dm G F A E Dm
Dm A Dm G F A E Dm
Aaaaa....


Dm A F G A Bb C Dm
Can you feel their haun-ting pre-sence
Dm A F Bb A Bb C Dm
Can you feel their haun-ting pre-sence
Bb Bb Bb
Liar! Killer! Demon!
A Bb A C Bb A
Back to the ri-ver Aras
Dm E F G A Bb C D#
Someone's blank stare deemed it Warfare.
Bb Bb Bb
Liar! Killer! Demon!
A Bb A C Bb A
Back to the ri-ver Aras
Bb Dm
Free-dom...
Bb Dm
Freedom...
Bb Dm
We're free...
Bb
We're Free...

Dm A Dm G F A E
Dm A F G A Bb C Dm
Can you hear the Ho ly Moun-tains?

Bb Bb Bb
Liar! Killer! Demon!
A Bb A C Bb A
Back to the ri-ver Aras
D E F G A Bb C D#
Some-ones mouth said paint them all red
Bb Bb Bb
Liar! Killer! Demon!
A Bb A C Bb A
Back to the ri-ver Aras
Bb Dm
Free-dom...
Bb Dm
Freedom...
Bb Dm
We're free...
Bb Dm
We're Free...

A Bb C Dm
A Bb C Dm
A Bb C Dm
A Bb C Dm
A Bb C Dm
A Bb C Dm


Dm A Dm G
They have all returned resting on the mountain side
F A E
We have learned that you have no....
Dm A Dm G
They have all returned resting on the mountain side
F A E
We have learned that you have no....

Bb Bb Bb
HONOR! MURDERER! SODOMIZER!
A Bb A C Bb A
Back to the ri-ver Aras

Dm A Dm G
They have all returned resting on the mountain side
F A E
We have learned that you have no...

Bb Bb Bb
HONOR! MURDERER! SODOMIZER!
A Bb A C Bb A
Back to the ri-ver Aras

Bb Dm
Free-dom...
Bb Dm
Freedom...
Bb Dm
We're free...
Bb Dm
We're Free...
Dm A Dm G F A E Dm
Aaaaa....
Dm A Dm G F A E Dm
Aaaaa...


#Malaykord



Title: System Of A Down - Holy Mountains Chord
Artist: System Of A Down
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



System Of A Down - Hypnotize Chord



System Of A Down - Hypnotize Chord

Home > > > System Of A Down - Hypnotize Chord



[Intro]

F#


[Verse]

F# (D) F# (D) F# (D)
Why don't you ask the kids at Tiananmen Square Was fashion the reason
why they were there They disguise it hypnotize it Television made you
buy it


[Chorus]

F#
I'm just sitting in my car
And waiting for my


[Verse]

F# (D) F# (D) F#
She's scared that I will take her away from there Her dreams and her
(D)
country left with no one there Mezmerize the simple minded Propaganda
leaves us blinded


[Chorus]

F#
I'm just sitting in my car
And waiting for my girl


[Instrumental]

F# (D) F#(D)


[Chorus]

F# (D) D E
I'm just sitting in my car
A C# F#5
And waiting for my girl


[Solo]

(F#5)


[Chorus]

F# (B6) D E
I'm just sitting in my car
A C# F#5
And waiting for my girl

F# (B6) D E
I'm just sitting in my car
A C# F#5
And waiting for my girl


B6
E|-4-|
B|-3-|
G|-4-|
D|-4-|
A|-x-|
E|-x-|




#Malaykord



Title: System Of A Down - Hypnotize Chord
Artist: System Of A Down
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



System Of A Down - Lost In Hollywood Chord



System Of A Down - Lost In Hollywood Chord

Home > > > System Of A Down - Lost In Hollywood Chord



[Instr: ]
2x Am Am Am Am (or 2x: Am, Asus2 (002200), Asus4 (002230), Am )


[Intro:]
2x Am Am Am Am (or 2x: Am, Asus2 (002200), Asus4 (002230), Am )
Ahhh Ahhhh Ahhhh Ahhhh


[Part A1:]
Am
I'll wait here , You're crazy
Am C
Those vicous streets are filled with strays
Em
You should've never gone to Hollywood


[Part A2:] Am C Em
They find you, Two-time you
Say you're the best they've ever seen
You should've never trusted Hollywood


[Part A3:] Am C Em
I wrote you and told you
You were the biggest fish out here
You should've never gone to Hollywood


[Part A4:] Am C Em
They take you and make you
They look at you in disgusting ways
You should've never trusted Hollywood


[Bridge:]
Am G Am E F
Ahhh Ahhh Ahhh Ahhhh Ah Ah Ah Ah

Part B1: (in the background always : Ahhh)
C G
(Ahh...) I was standing on the wall,
Am
Feeling 10 feet tall
E
All you maggots, smoking fags
F
On Santa Monica Boulevard


[Part B2:] (C G Am E F)
(Ahh...) This is my front page,
This is my new way
All you bitches put your hands in the air
And wave them like you just don't care


[Part B3:]
C G Am E
Ahhh Ahhh Ahhh.All you maggots, smoking fags
F
Out there on Sunset Boulevard


[Part B4:]
C G Am E
Ahhh Ahhh Ahhh.All you bitches put your hands in the air
F
And wave them like you just don't care


[Part C1:] (background always: Ahhh)
Am E7 (020100) F E
Ahh (sing: E) Ahh (sing: F) Ahh (sing: D) Ahhh (sing: C)
Dm C6 E7
Phony people come to pray


[Part C2:]
Am E7 F E
Ahh Ahh Ahh Look at all of them beg to stay
Dm C6 E7
Phony people come to pray


[Part C3:]
Am E7 F E
Look at all of them beg to stay
the lines in the letter said.(we had gone to reckon send)
Dm C6 E7
Phony people come to pray


[like Part B:]
C G Am E
Ahhh Ahhh Ahhh.All you maggots, smoking fags
F
On Santa Monica Boulevard

C G Am E F
Ahh Ahh Ahh All you maggots, smoking fags, Out there on Sunset Boulevard
Ahh Ahh Ahh All you maggots, smoking fags, Out there on Hollywood Boulevard
Ahhh Ahhh Ahhhhhh You should've never trusted Hollywooooooooooood
Ahhh Ahhh Ahhhhhh You should've never gone to Hollywood
Ahhh Ahhh Ahhhhhh All you bitches put your hands in the air and wave them like
you just don't care

Outro: (like Part A1 but only sing last line)
Am Am Am Am C Em Am



#Malaykord



Title: System Of A Down - Lost In Hollywood Chord
Artist: System Of A Down
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



System Of A Down - Aerials Chord



System Of A Down - Aerials Chord

Home > > > System Of A Down - Aerials Chord



[Verse 1]
Gm
Life is a waterfall,
Fm (Abm) Cm
We're one in the river and one again after the fall.
Gm
Swimming through the void
Fm (Abm) Cm
We hear the word, we lose ourselves, but we find it all!
Gm
Cause we are the ones that want to play,
Fm (Abm) Cm
Always want to go, but you never want to stay.
Gm
And we are the ones that want to choose,
Fm Abm Cm
Always want to play, but you never want to lose.

Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5 Eb5 Fm Gm Abm Gm Eb5 Dm Cm

[Chorus]

Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5
Aerials, in the sky,
Eb5 Fm Gm Abm Gm
When you lose small mind,
Fm Eb5 Dm Cm
You free your life.


[Verse 2]
Gm
Life is a waterfall,
Fm (Abm) Cm
We drink from the river, then we turn around and put up our walls.
Gm
Swimming through the void,
Fm (Abm) Cm
We hear the word, we lose ourselves, but we find it all!
Gm
Cause we are the ones that want to play,
Fm (Abm) Cm
Always want to go, but you never want to stay.
Fm
And we are the ones that want to choose,
Gm Bbm Cm
Always want to play, but you never want to lose.

Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5 Eb5 Fm Gm Abm Gm Eb5 Dm Cm

[Chorus]

Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5
Aerials, in the sky,
Eb5 Fm Gm Abm Gm
When you lose small mind,
Fm Eb5 Dm Cm
You free your life.
Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5
Aerials, so up high,
Eb5 Fm Gm Abm Gm Fm Eb5 Dm Cm
When you free your eyes eternal prize.


[Outro]

Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5
Aerials, in the sky,
Eb5 Fm Gm Abm Gm
When you lose small mind,
Fm Eb5 Dm Cm
You free your life.

Eb5 Dm Cm Fm Eb5 D5
Aerials, so up high,
Eb5 Fm Gm Abm Gm Fm Eb5 Dm Cm
When you free your eyes eternal prize.



#Malaykord



Title: System Of A Down - Aerials Chord
Artist: System Of A Down
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



System Of A Down -Lonely Day Chord