PLAY

Skip to navigation

Chord List: 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Wani Feat Juzzthin - Lepaskan Chord



Wani Feat Juzzthin - Lepaskan Chord

Home > > > Wani Feat Juzzthin - Lepaskan Chord > > Wani Feat Juzzthin - Lepaskan Chord

Report Chord
Cm G# A# G

Cm G# 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
A# G
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Cm G# 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
A# 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
G Cm
Mungkin kau bukan buatku

Cm G#
Berlalu waktu bersamamu
A# Cm
Kau beri rindu namun palsu
Cm G#
Mana setia bersamaku
A# Cm
Bunga kau beri sudah pun layu

**
A# G# 
Kata-katamu lengkap bersandiwara
A# G
Nilai cintamu tak berharga

Chorus:
Cm 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
G#
Oh! Lepaskan, hatiku
A# 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
G
Oh! Lepaskan, kasihmu

Cm 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
G#
Oh! Lepaskan, hatiku
A# 
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
G Cm
Mungkin kau bukan buatku

Cm G#
Meniti sepi bersendiri
A# Cm
Bahagia cuma ciptaan mimpi
Cm G#
Mana setia bersamaku mlykrd
A# C
Janjimu palsu yang aku ragu

Ulang **

Ulang Chorus

A#
Benar buat otak aku semak
Cm
Aku banyak makan hati engkau lagi naik lemak
A#
Cinta itu ikhlas bukannya peraduan
Cm
Kira lain kelakuan sebab tu tak sehaluan
G#
Lepaskanlah lepaskan
Cm
Takde rasa sayang buat aku jadi rimas dan
A#
Oh lepaskan oh lepaskan
G
Hubungan ini buat aku rasa lemas kan
Cm
Jangan cemas jangan gelojoh
G#
Angan bintang kan jatuh ada ke takde jodoh
A#
Dalam hatiku tiada siapa tahu
G
Maaf takde masa angkat kaki aku chow

Ulang Chorus 2x



#Malaykord
Title: Wani Feat Juzzthin - Lepaskan Chord
Artist: Juzzthin , Wani
Review:
Rate: 4 dari 5
Posted On:

Kami tak menyediakan apa-apa download link untuk: MP3


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]

Comments :

malaykord_image malaykord_image malaykord_image

Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!