Skip to navigation

malaykord_image Download Malaykord Guitar Apps Right Now!
malaykord_image Download Malaykord Guitar Apps Right Now!
Chord List: 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Chomel feat Jumali - Kau Yang Bertanda Chord



Chomel feat Jumali - Kau Yang Bertanda Chord

Home > > > Chomel feat Jumali - Kau Yang Bertanda Chord > > Chomel feat Jumali - Kau Yang Bertanda Chord



capo 4

Em  B7  Em  B7 

                        Em 
Hujan yang menitis membasahi diriku
                        Am 
tidak seperti tangisan air mataku
                       Em
yang bisa mengguris zahir dan batinku
      B7            Em     B7 
takkan ku maafkan segala kelakuanmu

          Em
Tidak ku menyangka kau berbuat begitu
    #Malaykord          Am
kau mempermainkan segala harapanku
                          Em
yang setinggi langit menyintai dirimu
           B7            Em  
cuba kau jelaskan usah buat ku keliru

        D          Am                             
Dari dulu ku percayakan segala             
      Em   #Malaykord                                   
rupa kau berdusta                                
        D        Am                              
tapi kini dah terserlah                          
         C                B7     
menyintaimu menyayangimu tiada ertinya  

       Em       Am        
Telah pun ku tahu kau selalu dengannya  
         B7                   Em                
walau tak ku lihat tapi ku merasa           
         C             Am        
kau selalu mengingkar segala kataku      
                 B7                                      
sedangkan tanda ada denganmu              

          Em          Am               
Tiada guna lagi dirimu merayu               
         B7          Em    mlykrd          
tiada jalan pulang engkau kepadaku      
           C            Am              
hentikanlah semua bicara manismu        
               B7       Em                
kerna dah tak bermakna bagiku             


                Em 
Walaupun gelap isi hati ku rasa
    #Malaykord          Am
tak ku bersedih kerna ini sementara
                      Em
pasti suatu hari ada insan yang hadir
              B7         Em
memenuhkan cinta di hati saat terluka


#Malaykord



Title: Chomel feat Jumali - Kau Yang Bertanda Chord
Artist: Chomel , Jumali
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Masweera - Jangan Bandingkan Aku Chord



Masweera - Jangan Bandingkan Aku Chord

Home > > > Masweera - Jangan Bandingkan Aku Chord


Dm Gbm B7 B7
Em B7 Em A

Dm Gbm
Kau ditinggalkan
B7 B7 Em
Oleh kekasihmu yang sungguh
B7 Em 
Kau cinta kau sayang
A 
Dengan sepenuh hati

Dm Gbm
Ku pula hadir
B7 B7 Em B7
Datang menghadiahkan kau rasa cinta
Em A #Malaykord
Takkan ku permainkan hatimu

*
Am B7 Em Cm
Setiap manusia punya cerita sendiri
D A D
Tahukah kau ku juga pernah terluka

Chorus:
Em A
Jangan bandingkan aku
Gbm Bm
Dengan kekasih lamamu
Em A
Ku ingin jadi yang terbaik
D D
Untuk dirimu

Em A
Jangan bandingkan aku
Gbm Bm
Dengan kenangan silammu
Em A #Malaykord
Biar ku jadi cintamu
A
Yang terakhir

Dm Gbm B7 B7
Em B7 Em A

Ulang *

Ulang Chorus 2x
Em A
Jangan bandingkan aku
Gbm Bm
Dengan kekasih lamamu
Em A
Biar ku jadi cintamu
Dm mlykrd
Yang terakhir


#Malaykord



Title: Masweera - Jangan Bandingkan Aku Chord
Artist: Masweera
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Kapilla - Merindu Tanpa Kata Chord



Kapilla - Merindu Tanpa Kata Chord

Home > > > Kapilla - Merindu Tanpa Kata Chord


Dm Gm C F A# Gm A
Dm Gm C Dm A# Am Dm

Dm
Dikaulah yang ku sayang
Dm C
Dikaulah yang ku rindu
C#m A#
Segenap ruangku terbayang
A D
Wajahmu di ingatan

Dm
Harumnya harum cinta
Dm C
Semadi dalam jiwa
A A# 
Mengapa aku yang terasa
A D
Merindu tanpa kata

*
Gm Dm
Ku puja bunga larangan
A 
Kuntum-kuntum yang berseri
Dm
Kelopak gugurnya berderai
Gm
Sungguh ku pilu
Dm
Pilu di hati
A# C
Cintaku semai sudah berbunga
Dm
Takku miliki

Gm A
Sampai hati engkau khianati
Dm - C  -A#
Rasa cinta berubah dusta
Gm C F A
Tak sedikit kau rasa berdosa
Gm C A
Sedangkan ku pedih luka
Dm
Dihiris sembilu bisa
A# C
Katamu ku hanya
Dm
Teman biasa

A# Dm A# Dm  
Gm F A# Bm D G D Em

Ulang *



#Malaykord



Title: Kapilla - Merindu Tanpa Kata Chord
Artist: Kapilla
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Kembara - Senandung Buruh Kasar Chord



Kembara - Senandung Buruh Kasar Chord

Home > > > Kembara - Senandung Buruh Kasar Chord


C D#  Fm-G-Cm 2x

Cm A# G Cm
Lihatlah bangunan yang tinggi mengawan
D# A# G
Menghiasi kotaraya
Cm A# G Cm
Menjadi kemegahan dari zaman ke zaman
G# A# Cm
Kejayaan negara

Cm A# G Cm
Pandanglah aku yang bermandi keringat
D# A# G
Di bawah terik mentari
Cm A# G# Cm
Bekerja dengan menghempas tulang
G# A# Cm
Mencari nafkah sehari

*
Cm F G Cm
Aku hanyalah seorang buruh kasar
Cm Fm D  G
Di tengah kota besar turut merasa bangga
F Gm Cm
Kerana telah berjasa

Fm Cm G Cm
Kerana tanpa kami tak mungkin terlaksana
Fm Cm 
Sebuah kota yang menjadi
A# Cm
Impian sezaman

C D#  Fm-G-Cm 4x

Ulang *

Cm 
Cukup hidup sederhana
D#
Sedang bekerja, haaa..
Cm G Cm
Bisa bernyanyi, ketawa dan bersenda

C D#  Fm-G-Cm 4x




#Malaykord



Title: Kembara - Senandung Buruh Kasar Chord
Artist: Kembara
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Shima - Sepanjang Malam Keresahan Chord



Shima - Sepanjang Malam Keresahan Chord

Home > > > Shima - Sepanjang Malam Keresahan Chord


F G C A 

Dm
Ketika
Gm 
Bayangan mentari kian menghilang
C
Hatiku
A
Menggamit kenangan waktu nertemu
Dm
Mengundang
Gm
Sebaknya dada ku rindu padamu
C
Wajahmu
A
Bermain di dalam ingatanku

Gm
Sunyinya malam yang meresahkan
F
Memaksa tidurku tidak lena
A
Rinduku bukannya diciptakan
Dm
Usah kau ragukan

*
Dm
Ketika
Gm
Masa yang berlalu mengubah hari
C
Hatiku
A
Semakin meronta resah selalu
Dm
Bertanya
Gm
Mengapa diriku kian merindu
C
Padamu
A
Kekasih hati yang amat kusayang

**
Gm
Bagaikan daun daun yang layu
F
Andainya kau hilang dariku
A
Unggas yang kepatahan sayapnya
Dm
Terjadi padaku

Gm
Titisan embun yang berguguran
F
Menambah kedinginan tubuhku
A
Mengenang rinduku dan rindumu
Dm
Membuat aku pilu


C Dm
Malam ku bertemankan sendu
C Dm
Diiringi sebak di dada ku
Gm 
Menanti tibanya sejuta harapan
Dm
Dalam kepayahan robohlah impian
A
Kerna jarak yang memisahkan
Dm
Meminta pengorbanan

Solo: C Dm A#-Gm Dm 
F C A Dm

Ulang *
Ulang **


#Malaykord



Title: Shima - Sepanjang Malam Keresahan Chord
Artist: Shima
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Ramli Sarip - Jikalau Berkasih Chord



Ramli Sarip - Jikalau Berkasih Chord

Home > > > Ramli Sarip - Jikalau Berkasih Chord


Intro: Am

A
Jikalau merindu pada purnama
A
Kenalah tunggu pada waktunya
D A
Tapi andainya kau rindu pada ku
D A
Ketuklah pintu hati ku sedang menunggu

A
Jikalau merayu pada sang bunga
A
Jangan terus menghidu harum baunya
D A
Manalah tahu ada racun berbisa
D A
Nanti kau susah pula mencari ubatnya

G D A
* Cinta memanglah indah
G D A
Asalkan kau berjaga

A
Jangan asyik melihat awan yang tinggi
A
Duri di bawah tidak kau peduli
D A
Jangan terlalu memuji si buah hati
D A
Kalau ia lari kau yang malu sendiri

A
Jikalau menyemai benih biar berbaja
A
Bila masa menuai pasti kau gembira
D A
Jikalau engkau mencari kekasih
D A
Oh carilah yang berhati mulia

Ulang **

Solo: D A D A

Ulang ** dan *

*** Ketuklah pintu hati ku sedang menunggu

Ulang *** sampai habis


#Malaykord



Title: Ramli Sarip - Jikalau Berkasih Chord
Artist: Ramli Sarip
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Atikah Suhaime - Jatuh Dari Langit Chord



Atikah Suhaime - Jatuh Dari Langit Chord

Home > > > Atikah Suhaime - Jatuh Dari Langit Chord


OST Suamiku Jatuh Dari Langit Chord

Em 
Bang! Bang! Aku jatuh cinta
G A D
Bang! Bang! Aku jatuh cinta

G Em-A

D A Bm
Kau terjatuh, terjatuh, terjatuh, jatuh dari langit
G D Em 
Ku tak mampu, tak mampu, tak mahu 
                   A                                   
lihat kamu sakit lagi
D A Bm
Kan ku cuba, ku cuba, ku cuba untuk baiki kamu
G D Em
Tak ku lupa, ku lupa, tak lupa pada 
           A
diri kamu lagi

G
Benarkah kau cinta aku
Bm A
Benarkah ini semuanya
G
Haruskah ku cuba bangun
Bm A
Harus ku bangun dari nyata
D A 
Bersamamu suaramu

Bm 
Siapa aku tanpa dirimu
G A 
Jatuh dari langit bersamamu
D A
Bersamamu suaramu
Bm
Siapa aku tanpa dirimu
G A 
Jatuh dari langit bersamamu


Ulang Bang ! Bang !

D A Bm
Kau terjatuh, terjatuh, terjatuh, jatuh dari langit
G D Em 
Ku tak mampu, tak mampu, tak mahu    
                  A                         
lihat kamu sakit lagi

Ulang Benarkah kau cinta aku....


Ulang Siapa aku tanpa dirimu....


Ulang Bang ! Bang ! #Malaykord

Rap: C#m B A A 3x
C#m B F# A B E

E

E D#m C#m
Kau terjatuh, terjatuh, terjatuh, jatuh dari langit
A A#m F#m B
Ku tak mampu, tak mampu, tak mahu    

F#m G#m
Bersamamu suaramu
A
Siapa aku tanpa dirimu
B  E
Jatuh dari langit bersamamu
E
Dari langit syurga
A E
Dari langit syurga


#Malaykord



Title: Atikah Suhaime - Jatuh Dari Langit Chord
Artist: Atikah Suhaime
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Alyah - Dendam Cinta Chord



Alyah - Dendam Cinta Chord

Home > > > Alyah - Dendam Cinta Chord


Ost Jwanita Chord

Intro: F#m 

*
F#m Bm
Cinta aku tiada gantinya
E
Sekali bila ku serah
A
Harus untuk selamanya

F# Bm
Jangan pernah untuk berubah hati
G#m C#m
Walau jauh mana kau pergi kasih

F#m Bm
Usah engkau lukakan hatiku
E
Tercipta hanya untukmu
A
Percayalah kataku

F# Bm
Tidak akan ku biar lepas lagi
G#m C#
Cinta kan ku bawa hingga ke mati

F#m Bm
Aku akan selalu ada menemani
E
Setiap detik waktumu
Dalam nyata ataupun payah
A
Takkan hilang dari pandanganku

A# Bm
Kasih ini ternyata untukmu
G#m
Tiada lain di hati hanya dirimu
Ku ingin semua rasa cinta yang ada
C#
Biar sampai akhirnya

F#m 
Genggam janji kau beri padaku
Bm
Katamu kau penawar semua dukaku
E
Sekali pun tak akan hancur cintamu
A
Yang pasti untuk aku

F#
Kau bintang menerangi malamku
Bm
Tiada arah hidupku tanpa dirimu
G#m
Tetapkan setia tetapkan rela
C#
Hingga masa mata tak akan terbuka

Bm F#m
Rindu hanya untukmu
E C#
Dan hanya untukmu saja

Ulang *

 Outro : F#


#Malaykord



Title: Alyah - Dendam Cinta Chord
Artist: Alyah
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Shahrul AF - Hanya Kamu Chord



Shahrul AF - Hanya Kamu Chord

Home > > > Shahrul AF - Hanya Kamu Chord


C Em Am G F Em Dm G

C
Kau
G
Tlah hadir
C G
Mempesonakan
F C
Diriku begitu tak bisa aku
Dm G   
Jelaskan denganku

*
F G
Kau yang mampu tundukkan hati
E C   #Malaykord
Yang begitu keras membuka diri
F
Dari sakit
C Dm G G
Sakit yang begitu lama

C  Em
I need you Baby
E Am
I love you Baby 
F C
Sambutlah cintaku
Dm
Bersama dirimu
G
Untuk diriku

F F C C

C Dm G G

Ulang *
Ulang Chorus 2x


F
Hanya kamu


#Malaykord



Title: Shahrul AF - Hanya Kamu Chord
Artist: Shahrul AF
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Sufi AF - Kisah Dua Muka Chord



Sufi AF - Kisah Dua Muka Chord

Home > > > Sufi AF - Kisah Dua Muka Chord


Dm A# D A#

A Dm 
Inikah caranya kau membunuh cinta
A Dm
Jiwaku berdarah dah ditikam dusta
Gm 
Hanyut tak berdaya
A
Lumpuh tak bermaya

*
A Dm
Perihnya hatiku dihukum tersiksa
A Dm
Di sangkar terkurung meringkuk durjana
Gm A
Sudah cukup sudah puas ku merana

Chorus:
Dm Gm A
Biar... biarkanlah aku meronta
Dm-C-A#
Untuk menerima segalanya
Gm A Dm
Lepaskan ku dari jerutan kalbu
A Dm
Kisah dua mukamu

Ulang *

Ulang Chorus

www.malaykord.bogspot.com

Dm A Cm G
Jika ku mati hidup kembali
A# 
Kau takkan ku rujuk
A
semula

Ulang Chorus 2x

Dm A# D A# D


#Malaykord



Title: Sufi AF - Kisah Dua Muka Chord
Artist: Sufi AF
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Syamel AF - Hidup Dalam Mati Chord



Syamel AF - Hidup Dalam Mati Chord

Home > > > Syamel AF - Hidup Dalam Mati Chord


Em C  Am  F#m 
Em C  Am  F#m 

Em B
Lakaran lukisan tak berwajah
Em B
Meronta ku di dalam kesunyian
Am Em
Tak rela ku mengejar cinta yang hampir kelam
F#m B
Sendiri ku di sini pilu

Em B
Angin bawalah aku pergi
Em B
Pergi dari kesakitan ini
Am Em
Tak mampu ku menahan peritnya perpisahan
F#m B
Tuhan hapuskan semua kenangan

Chorus:
Em Am
Tak ku menduga kau berlalu pergi
D G
Tinggalkan semua mimpi dan janji
F#m B Em D
Terluka aku menangis
C B
Tersedar kau hilang di hati
Em Am
Jangan diucap sesal mu berkali
D G
Tiada erti hidup ini
F#m B Em D
Ku terima suratan takdir
C B
Biarkan aku sendiri hidup 
C
dalam mati

B C Bm 

Am G F#m  B

Am 
Tak mampu ku menahan
Em
Peritnya perpisahan
F#m B
Tuhan hapuskan semua kenangan

Ulang Chorus


Em
Hidup dalam mati
C Am B F#m


#Malaykord



Title: Syamel AF - Hidup Dalam Mati Chord
Artist: Syamel AF
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Hasil Survey Malaykord 1



Hasil Survey Malaykord 1

Home > > > Hasil Survey Malaykord 1


Hasil Dari Malaykord Survey 1 , Dengan soalan Survey "Bagaimanakah Cara Anda Membaca Chord?" . Setelah menerima hampir lebih 100 Respon . Kami mendapati kebanyakkan pengunjung lebih gemar untuk membaca chord terus dari laman web (35%) , Membaca di Notepad (28%) dan Print di atas kertas (21%). 





Sebagai tindak balas dari Hasil Respon ini , Malaykord telah menambahkan beberapa fungsi untuk memaksimakan pembacaan chord di Blog Malaykord.

1. Fungsi Download Chord.

Fungsi download chord adalah fungsi dimana, pengunjung dapat men-download chord pilihan yang mereka sukai dan menyimpannya dalam bentuk HTML file , yang juga boleh di tukar kepada file text (Notepad) atau PDF. 

2. Fungsi Print Chord

Fungsi print chord adalah fungsi dimana pengunjung dapat print chord pilihan yang mereka sukai pada kertas dan menyimpannya sebagai koleksi chord mereka.

Untuk bantuan penggunaan dua fungsi ini sila ke -> Cara Download dan Print Chord di Malaykord

Kami masih membuka survey ini , dan anda masih boleh turut serta menjawab survey ini sebagai simpanan dan rujukan kami pada masa akan datang. Terima Kasih dari kami kerana memberi kerjasama. 





#Malaykord



Title: Hasil Survey Malaykord 1
Artist: Survey
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Qanda - Cinta Yang Sempurna Chord



Qanda - Cinta Yang Sempurna Chord

Home > > > Qanda - Cinta Yang Sempurna Chord


OST Duda Terlajak Laris Chord

Intro: Bm F#m G F# (x2)

Bm
Setiap kata yang terungkap
A
Umpama alasan yang tak bernoktah
G
Mengapa dugaan melanda engkau
F#
dan aku Setiap bicara kan layu

*
Bm
Hilang di mana Selalu dicemar
A
ungkapan yang berbisa tak sanggup
G
lagi ku sengsara engkau dan aku
F#
Harapan agar terus bersama

G F#
Dan aku tak mahu berpisah

Reff I:
Em A
Andainya ku hilang dalam cinta
D G
Suluhkanlah aku Dengan rasa
Em C
yang sempurna Di dalam gelapku
F#
Dan terus bersama dakapanmu

“cinta yang sempurna”

Int. Bm F#..

Back to *, Reff I

G A D C#m F#m G A F#

Reff II:
Em A
Andainya ku hilang dalam cinta
D G
Suluhkanlah aku Dengan rasa
Em C
yang sempurna Di dalam gelapku
F#
Dan terus bersama dakapanmu

Em A
Andainya kuhilang dalam cinta
D G
Pautkan kusenyum yang sempurna
Em C
Tuk hiasi sepanjang nafasku
F#
Dan bisaku merasakan cinta

“Cinta yang sempurna”

Int. G A D C#m F# G A F#

Back to: Reff I, Reff II

Bm F#m
Cinta yang sempurna
G F#
Cinta yang sempurna
Bm
Cinta yang sempurna


#Malaykord



Title: Qanda - Cinta Yang Sempurna Chord
Artist: Qanda
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Hyper Act - Takkan Pergi Chord



Hyper Act - Takkan Pergi Chord

Home > > > Hyper Act - Takkan Pergi Chord


Intro: D C G Bm

Bm F#m
Hari ku yang pergi, hilang ku mencari
G
Gelora cinta kau bawa datang kembali
Bm F#m
Rindu ku tak sudah, kelam dalam sedar
G D A
Mungkin ku menanti sepi hangat yang hadir
G Bm
Kenangan bagai mengejar mentari
A
Terbakar debunga kasturi
G Bm
Apakah tandanya yang tersembunyi
A F#
Dibalik rahsia semalam

D A
Hadir dirimu memulihkan ku
Bm A
Dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku
G Bm
Namun rasa ini, dalam mencari erti
G A
Yakin ku kekal mu disisi takkan pergi

Bm F#m
Mungkin sebenarnya ruang tu tiada
G D A
Mengisi kasih nan pilu sebentar cuma
G Bm
Kenangan bagai mengejar mentari
A
Terbakar debunga kasturi
G Bm
Apakah tandanya yang tersembunyi
A F#
Dibalik rahsia semalam

D A
Hadir dirimu memulihkan ku
Bm A
Dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku
G Bm
Namun rasa ini, dalam mencari erti
G A
Yakin ku kekal mu disisi takkan pergi

G A Bm A Em
Ouhh.. Ouhh.. Ouhhoooo

F# F#m G A

D A
Hadir dirimu memulihkan ku
Bm A
Dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku
G Bm
Namun rasa ini, dalam mencari erti
G A
Yakin ku kekal mu disisi takkan pergi

Bm A
Terima cinta ku merindu kecewa
D Bm
Bisikan indah maya itu seketika
G Bm
Airmata ini mengalir tersendiri
G A
Moga kelam resah ku kan berlalu pergi


#Malaykord



Title: Hyper Act - Takkan Pergi Chord
Artist: Hyper Act
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Ella - Istimewah Chord



Ella - Istimewah Chord

Home > > > Ella - Istimewah Chord


D Bm A G

Bm A G D
Ku mahu lebih dari itu
Bm F#m 
Juang cinta berlagu
G D
Padam rasa pilu

Bm A G D
Matamu sinar cahayaku
Bm F#m  G
Menyalakan api cinta kita
A 
Selamanyaaa..

*
D 
Langit malam ini masih muda
Bm A-D
Pejam matamu tenang seketika
G
Mimpi indah sampai ke syurga
D
Aku mahu sehidup semati
Bm A-D
Jaga hatimu sampai hujung nyawa
G
Kau istimewah

Bm A G D
Ku rasa apa yang kau rasa
Bm F#m
Ombak yang kita bina
G D
Takkan terpisah

Bm A G D
Sempurna seindah rembulan
Bm F#m G
Istana kota bahagia
A
Milik kitaaa…www.malaykord.blogspot.com

Ulang * 2x

Bm F#m E G-A# 
Bm F#m E A


Ulang * 2x

**
D
Na na na na na na na
Bm
Na na na na na na na
A
Naaaaaaaaa
G
Na na na na na na na

Ulang **


#Malaykord



Title: Ella - Istimewah Chord
Artist: Ella
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Nomad - Sorry Sorry Sayangku Chord



Nomad - Sorry Sorry Sayangku Chord

Home > > > Nomad - Sorry Sorry Sayangku Chord


Am
Hello hello Mr Perfect Siapakah kau? Cantikkah kau?
G                                      Dm
Perfect-kah mu untuk menjadi kekasihku Namun ku tidak pernah mengalah
           Am
Tetap juga mahu bersama dengan aku Akhirnya aku mula sedar
F                              E
Yang aku mula menyintai mu Tetapi disaat itu kau telah pergi

    Am          Dm   G               C          Am           Dm
Dimanakah kau sayang Puas ku mencari dirimu Merajukkah kau dengan aku
G           C - Dm Am
Maafkahlah aku 

                  Dm         G                     C         Am
Sorry Sorry Sayangku, I Love You Sorry Sorry Sayangku I Miss You
                  Dm        F             E
Sorry Sorry Sayangku Kembalilah dikau kepadaku

                  F         G                     C               Am
Sorry Sorry Sayangku I Hate You Sorry Sorry Sayangku I dont trust you
                  Dm         F                  E
Sorry Sorry Sayangku Kerna dulu ku mengkhianati dirimu

E     Dm   - Am
Ooo...ooo..


Am                    Am                          G
Maafkanlah aku sayang Aku mengaku selalu curang Selalu menyakiti hatimu
  Dm                   Am
Selalu mencari salahmu Ku tidak pernah menghargai kasih sayangmu
Am                                  F
Namun kini segalanya telah terjawab Baru ku tahu ku tidak boleh tanpamu
      E
Dan sesungguhnya ku telah jatuh cinta denganmu


    Am          Dm   G               C          Am           Dm
Dimanakah kau sayang Puas ku mencari dirimu Merajukkah kau dengan aku
G           C - Dm Am
Maafkahlah aku


                  Dm         G                     C         Am
Sorry Sorry Sayangku, I Love You Sorry Sorry Sayangku I Miss You
                  Dm        F             E
Sorry Sorry Sayangku Kembalilah dikau kepadaku

                  F         G                     C               Am
Sorry Sorry Sayangku I Hate You Sorry Sorry Sayangku I dont trust you
                  Dm         F                  E
Sorry Sorry Sayangku Kerna dulu ku mengkhianati dirimu

E     F   - G C Am - Dm F E
Ooo...ooo.. 


                  Dm         G                     C         Am
Sorry Sorry Sayangku, I Love You Sorry Sorry Sayangku I Miss You
                  Dm        F             E
Sorry Sorry Sayangku Kembalilah dikau kepadaku

                  F         G                     C               Am
Sorry Sorry Sayangku I Hate You Sorry Sorry Sayangku I dont trust you
                  Dm         F                  E
Sorry Sorry Sayangku Kerna dulu ku mengkhianati dirimu Ooo...
             Dm   - Am
Kembalilah padaku


#Malaykord



Title: Nomad - Sorry Sorry Sayangku Chord
Artist: Nomad
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Ruffedge - Bila Rindu Chord



Ruffedge - Bila Rindu Chord

Home > > > Ruffedge - Bila Rindu Chord


C E am G
  C
Dikeheningan malam,
   E
Termenung ku berseorang
  Am
Tak lena mata dipejam
  G
Terdengar suara terngiang
  C
Suara merdu yg disayang
  E
Bagai kau didepan mata
  Am
Ku capai tapi tak kena
G   C
Sukarnya memendam rasa
 G  C
Ingin ku luahkan kata

Chorus
C
Bila rindu,
F      Dm
Terkenang mu sayang, terasa sayu,
E      Am  F   
Syahdunya jiwa ku bila malam makin kelam,
Dm       G
Jauh terbang diri ku melayang,

C
Aku rindu,
F   Dm
Sentuhan mu, ku rasa sayu,
E   Am    F
Inginkan jiwa mu selubungi jiwa ini,
     Dm
Bawa ku dalam pelangi,
G        C  C---G---Am--G
Melepasi batas diri ini.

 C
Jauh angan ku lena
  E
Kurasa kita bersama
  F
Kau bawa daku kesana
  G
Ke alam kisah yang lama

  C
Kenangan didalam jiwa
  E
Bila tersedar semula
  F
Disisiku kau tiada
G   C
Sukarnya ku pendam rasa
G  C
Inginku luahkan semua

ooOOOOhhhhh.........

Chorus

Bridge

Spoken words

Am  Dm   G    C   F 
Sesungguhnya kita mestilah
Dm       G 
Wujudkan sefahaman dan hormat menghormati
Dm       G
Ikhlas kasih
C   F
Sabar insyAllah kita akan
 G
Bertemu semula

( C F Dm E Am F Dm G )
Aura yang memecah semesta
Menyampaikan pesan kesunyian dikala sendirian
Kesepian menyelubungi hari-hariku
Disajikan dalam doa-doa rindu
Yang menanti kau datang dan pergi
Seperti mimpi-mimpiku fantasiku
Bukan dongeng lagi yang sayup kedengaran
Disisi cuping di setiap corong
Lorong yang lohong
Benar ku tak bohong
Bila hati menyanyi

End


#Malaykord



Title: Ruffedge - Bila Rindu Chord
Artist: Ruffedge
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Izzy Muhammad - Pelangi Chord



Izzy Muhammad - Pelangi Chord

Home > > > Izzy Muhammad - Pelangi Chord


OST Pelangi Cinta Clear
A E F#m D

A E F#m
Oh teman tak pernah ku lupa,
D 
persahabatan 
A E F#m
Oh kawan ingin ku bertanya
D
masihkah kau setia?
A E F#m 
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D
selepas hujan turun
A E F#m
Kerana kau pelangi di hati ini
D F#m
selama ini
D F#m
selama ini 
D A E F#m 
selama ini oohh kau pelangi
D
Selama ini
A E F#m 
Kau pelangi
D
Selama ini

F#m D 2x 

A E F#m
Bertahun berlalu tanpa diri mu
D 
Masihkah kau ragu?
A E F#m
Semuanya berubah kini ketemu
D 
Apakah daya ku
A E F#m
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D 
selepas hujan turun
A E F#m
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D F#m
selama ini
D F#m
selama ini 
D A E F#m 
selama ini oohh kau pelangi ooh
D
Selama ini
A E F#m 
Kau pelangi
D
Selama ini

F#m D A E A D A E A

A E F#m
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D 
selepas hujan turun
A E F#m
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D F#m
selama ini
D F#m
selama ini oohh
D
Selama ini
A E
ooohh
F#m
Kau pelangi
D A
Selama ini ooohh
E F#m
Kau pelangi kau pelangi
D
Selama ini
A E F#m
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D 
selepas hujan turun
A E F#m
Kerana kau pelangi cahaya di hati
D 
selama ini

A E F#m

D
Selama ini



#Malaykord



Title: Izzy Muhammad - Pelangi Chord
Artist: Izzy Muhammad
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



KRU - Kuasa Juara Chord



KRU - Kuasa Juara Chord

Home > > > KRU - Kuasa Juara Chord


E C G D

Em C
Laungan gegar suara
G D
Harapan nusa bangsa
Em C
Kini tibalah masanya
G D
Buktikan semangat wira

*
Em C
Demi negara
G D
Berani mara
Em C
Penuh tenaga
G D
Kuasa juara

E

Em C
Ganding bahu sepasukan
G D
Berjuang tanpa batasan
Em C
Tewaskan setiap lawan
G D
Maruah kami pertahankan

Ulang *

Am
Gemuruh berdebar
G
Jantungku berdegup pantas
F#m B 
Menantikan detik peluang memburu emas

Rap: Em C G D (Loop)

Kan ku libas
Pencabar satu persatu ku cantas
Fokus konsentrasi cetuskan tenaga
Laungkan suara seia sekata
Menggegar satu Asia Tenggara

Ayuh bangun-bangun anak Malaysia
Berikan segalanya kejayaan dicipta
Kibarkan bendera kini semboyan dah berbunyi
Kita bersatu padu menjayakan visi dan misi

Ulang * 2x


#Malaykord



Title: KRU - Kuasa Juara Chord
Artist: Kru
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Stela Band - Cuma Kamu Chord



Stela Band - Cuma Kamu Chord

Home > > > Stela Band - Cuma Kamu Chord


    Am                Dm
Kemana-mana selalu ada kamu...
 G            C
Dimana-mana juga ada kamu...
 F                  Dm
Dalam hatiku cuma ada dirimu...
  E          Am
Kamu ya... cuma kamu...

Am E

 Am                       
Baru aku rasakan...
       E
hatiku seperti ini...
   Am
Mencoba tuk tenang...
     Dm
tanpa dirimu...
    G            C
Selalu ingat wajahmu...
    G          C
Selalu ingat senyum mu...
 Dm       E         Am
Selalu... ingat kamu...

       Am
Kamu-kamu disana...
    E
akankah rindukan aku...
    Am
Aku sayang kamu...
          Am
kamu juga sayang aku...
    Dm
Aku rindu...
  G           C
Selalu ingat wajahmu...
 G            C
Selalu ingat senyum mu...
     Dm                E   
Selalu dihatiku... cuma kamu...


  Am                  Dm
Kemana-mana selalu ada kamu...
 G                   C
Dimana-mana juga ada kamu...
 F                Dm
Dalam hatiku cuma ada dirimu...
  E             Am
Kamu ya... cuma kamu...


    Am                Dm
Kemana-mana selalu ada kamu...
 G                     C
Dimana-mana juga ada kamu...
 F                   Dm
Dalam hatiku cuma ada dirimu...
  E                Am
Kamu ya... cuma kamu...

Solo
 Am                 Dm
Aku kangen kamu sayang...
  G              C
Aku rindu kamu sayang...
  F                 Dm
Dalam hatiku cuma ada dirimu...
   E            Am
Kamu ya... cuma kamu...


#Malaykord



Title: Stela Band - Cuma Kamu Chord
Artist: Stela Band
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Yuka Kharisma - Hati Berbisik Chord



Yuka Kharisma - Hati Berbisik Chord

Home > > > Yuka Kharisma - Hati Berbisik Chord


G Em Bm D 2x

G
Hati oh jangan kau berbisik
Em
Berbisik kata cinta
Bm
Ku tak ingin kecewa
D
Ku tak ingin terluka
G
Kau tahu aku pernah
Em
Pernah aku terluka
Bm
Berlinang air mata
D C D
Lebih baik kau diam saja
C D
Diam saja
C D
Diam saja
G
Oh hatiku

*
G
Hati jangan kau bercelaru
Em
Bikin aku keliru
Bm
Tak lagi aku mahu
D
Sekali lagi aku tertipu
G
Tapi jika kau tahu
Em
Dia yang terbaik untukku
Bm 
Janganlah kau melulu
D C D
Lebih baik kau tenang saja
C D
Tenang saja
C D
Tenang saja
G
Oh hatiku

**
Em Bm
Dia memikat hatiku
Em Bm
Tanpa memaksa diriku
G D
Baik hati budinya
Am C D
Membuat ku jatuh cinta

G Em Bm D

G Em
Jangan kau berbisik
G D
Berbisik kata-kata cinta oh oh
G Em
Ku tak ingin kecewa
G D
Sungguh ku tak ingin terluka oh oh
C D
Lala lalala
C D
Lala lalala
C D
Lala lalala
G
Haa...

Ulang *

Ulang ** 2x

Am C D
Aku telah jatuh cinta


#Malaykord



Title: Yuka Kharisma - Hati Berbisik Chord
Artist: Yuka Kharisma
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Firman AF - Paling Chord



Firman AF - Paling Chord

Home > > > Firman AF - Paling Chord


E C#m A D

G Bm 
Kau tinggalkan diriku
F C
Ketika aku perlu
Cm B E-D-C#
Degupan jantung untuk hidup
Am D
Namun kau membunuh

G Bm
Jika kau memilih dia
F C
Tak mampu ku berkata
Cm B E-D-C#
Andainya sudah hilang cinta
Am D B
Kamu terhadapku

*
E C#m A G#m-F-E
Kini tidak mungkin ku berpaling lagi
F#m B E F#m-G#m-E
Rasa luka hati yang paling menghiris
G#m C#m F#m G#m-A-F#m
Namun paling pedih bila menyedari
A B E A-D
Insan paling ku sayangi paling menyakiti

G Bm
Biarkan aku berduka
F C
Menampung air mata
Cm B E-D-C#m
Walaupun rapuhnya jiwaku
Am C D B
Harus aku tempuh

Ulang *

Solo:E C#m B A B E C#m
A B E C#m
(Kau yang paling ku sayangi ku cintai
Paling menyakiti)


#Malaykord



Title: Firman AF - Paling Chord
Artist: Firman AF
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Izzue Islam feat Didi Astilah - Embun Pagi Chord



Izzue Islam feat Didi Astilah - Embun Pagi Chord

Home > > > Izzue Islam feat Didi Astilah - Embun Pagi Chord > > Izzue Islam feat Didi Astilah - Embun Pagi Chord



C

*
F G
Embun menitis di jendela
C-Bm - Am
Tanda mentari akan tiba
F G G
Nun jauh di sana... di balik hati hiba

F G
Tiada lagi duka dan nestapa
C-Bm - Am
Tiada lagi gelap gelita
F G G
Hanya senyum di bibirnya

**
F G
Terima kasih... oh, kekanda
C-Bm Am
Buat hatiku... gembira
F  G G
Terima kasih... semua

Ulang *

F G
Terima kasih... oh, Adinda
C-Bm Am
Buat hatiku... gembira
F  G G
Terima kasih... semua

Ulang ** 2x

C
semua


#Malaykord



Title: Izzue Islam feat Didi Astilah - Embun Pagi Chord
Artist: Didi Astillah , Izzue Islam
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Aiman Mamat - Kamu Chord



Aiman Mamat - Kamu Chord

Home > > > Aiman Mamat - Kamu Chord


C F Am G

C F Am G
Menunggu hari-hari indah datang kembali
C F Am G
Berharap ada kekuatan untuk terus berdiri
C F E Am
Di sini ku lagi pada malam ini
Dm
Kan ku nyanyikan laguku
G

*
F G C
Hanya dikau yang ku mahu
F G Am
Hanya dikau ku perlu
F G E Am
Sempurna hidupku bila kau ada
Dm G
Dalam hatiku hanyalah

**
C F Am G
Kamu...
C F Am G
Kamu...
C F E Am 
Kamu ada di dalam hatiku
Dm G
Kan ku nyanyikan laguku

C F Am G
Takkan ku ucapkan selamat tinggal kepadamu
C F Am G
Kerna ku tahu kau pasti ada bersamaku
C F E Am
Di sini ku lagi di saat semua pergi
Dm
Hanya kau ada menanti
G
Hanyalah dirimu

Ulang *
D G
Dalam hatiku hanyalah Dirimu Selamnya

Ulang ** 

G
Hanyalah Untukmu

Ulang ** 

Outro: C F Am Gm

Hanyalah untukmu
Hanyalah untukmu


#Malaykord



Title: Aiman Mamat - Kamu Chord
Artist: Aiman Mamat
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Andy Flop Poppy - Terima Kasih Cinta Chord



Andy Flop Poppy - Terima Kasih Cinta Chord

Home > > > Andy Flop Poppy - Terima Kasih Cinta Chord


Intro: A D A

A B
Ku pejamkan mata
E A
Bayangkan dirimu
F#m B E A
Menciptakan perasaan paling indah

A 

Bm
Kau menyinari
E A
Seluruh hidupku
F#m Bm D E
Menemani di setiap malam-malamku

E

*
A D
Terima kasih cinta
E D-A
Hadirmu beri makna
F# Bm 
Tak mungkin ku persia
D-F#m E
Ikatan terbina
A
Kekasih

A

E D
Biarpun tersiksa
F#m E
Walaupun terluka
E D
Cintaku padamu
F E
Kekal selamanya
E

Solo: A Bm E A 

F#  Bm
Ternyata bukan mimpi
D E
Kasihmu abadi
E
Oh...

Ulang *

D E
Nikmati segala
A
bahagia

Outro: Bm-E-A


#Malaykord



Title: Andy Flop Poppy - Terima Kasih Cinta Chord
Artist: Andy Flop Poppy
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Aziz Harun - Beautiful Chord



Aziz Harun - Beautiful Chord

Home > > > Aziz Harun - Beautiful Chord


D F# Bm E

D F#
Tutur dan caramu sesuatu
Bm E
Mampu membuat semua terpaku
D F#
Namun cara kau tunduk membisu
Bm E
Buat ku tahu yang kau tak tahu

*
G D F# Bm
Jelita
G D F# Bm
Kau sempurna

**
D A Bm
Girl you are so beautiful
G D
Ku mahu kau tahu
A 
Kenapa mahu malu
Bm G
Kau memang cantik begitu

D A Bm
Girl you are so beautiful
G D
Harusnya kau tahu
A 
Tapi kau memang tak pernah
Bm G
Percaya bila ku kata

***
D 
Kau cantik tak terkata
A
Itu hakikatnya
Bm G
Kau harus percaya kau beautiful
D A
Kau cantik tak terkata
Bm
Itu hakikatnya
Bm G D
Believe me when I say you're beautiful

D F#
Tak perlu jadi Dewi Remaja
Bm E
Dirimu sudah luar biasa
D F#
Namun bukan hanya luaranmu
Bm E
Sungguh kau tahu nilai dirimu

Ulang *

Ulang **


Ulang ***

D E G
Girl you're beautiful (girl you're so beautiful)
D E G
Girl you're beautiful (girl you're so beautiful)
D E G
Girl you're beautiful (girl you're so beautiful)
D Em
Girl you're beautiful

D F# E
Girl you are so beautiful
D A Bm G
Girl you are so beautiful
D A Bm G
Girl you are so beautiful
D A Bm 
Girl you are so beautiful
G D
Ku mahu kau tahu
A
Kenapa mahu malu
Bm G
Kau memang cantik begitu

Ulang ***

D A D A 2x


#Malaykord



Title: Aziz Harun - Beautiful Chord
Artist: Aziz Harun
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



Geisha - Seandainya Aku Sayap Chord



Geisha - Seandainya Aku Sayap Chord

Home > > > Geisha - Seandainya Aku Sayap Chord


Intro: A Bm F#m E 2x 

A 
Seandainya aku punya sayap 
   D               A 
Terbang terbanglah aku 
A                  E 
Ku cari dunia yang lain 
D      Bm    A 
Untuk apa di sini 

A                  
Seandainya dapat kau rasakan 
  D            A 
Kejam kejamnya dunia 
A             E 
Tiada lagi keadilan 
  D    Bm       A 
Untuk apa ku di sini 

Chorus:
               E 
Menjerit dan menangis 
           A 
Pilu dan derita 
                E 
Merintih dan berdoa 
               F#m B 
Di mana pun berada hooo 

A 
Seandainya aku punya sayap 
   D               A 
Terbang terbanglah aku 
A                  E 
Ku cari dunia yang lain 
D      Bm    A 
Untuk apa di sini 

Ulang Chorus
               E 


Solo: D Bm E A 

Ulang Chorus 


A 
Seandainya aku punya sayap 
   D               A 
Terbang terbanglah aku


#Malaykord



Title: Geisha - Seandainya Aku Sayap Chord
Artist: Geisha
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]



<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!