- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image Bantu Kami kemaskini List Genre Chord!
Chord List: 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Sleeq Feat Joe Flizzow - Tepi Sikit Chord



Sleeq Feat Joe Flizzow - Tepi Sikit Chord

Home > > > Sleeq Feat Joe Flizzow - Tepi Sikit Chord

Report Chord

OST Drama Abang Sado Jemur Kain Chord

Intro : A#m F# C# G# A#m

Chorus
         A#m           F#
Apa yang kau mahu semua ku beri
          C#           G#
Apa yang kau mahu mahu apa lagi
         A#m           F#
Bagaimana aku pula, aku serik
          C#           G#    A#m
Jadi aku ingin jalan sana tolong tepi sikit 2x
Tolong tepi sikit


Joe FLizow

Ulang : A#m F# C# G#
Terima kasih untuk semua memori
Sekarang masa untuk aku naik pesawat
Dibumi ku berpijak sentiasa rendah diri
Tapi sekarang masa ku berlari atas awan
Pada mula kalau betul hilang
Tiba tiba diam
Yang lain cuma bisa meminjam
Gayaku nak ambil simpan
Ku kata gayaku Pablo
Mereka tak kenal Picasso
Jadi semua berkoba koba nak jadi macam Escobar
Itu aku
Ikhlas
Kau nak ikhlas
Ku bagi ikhlas
tapi sekarang memang jelas, wang tidak boleh beli class
Duit tidak boleh beli masa
Masa dulu mungkin rasa ni tak buang masa
Tapi sekarang rasa macam kena paksa
Mungkin kita berdua jadi mangsa
Cita rasa berbeza walau sama budaya dan bangsa
Jadi tepi sikit, tumpang lalu
Biar yang lalu jadi yang lalu
Apa yang jadi hari esok, itu esok baru tahu

Ulang Chorus

Alyph Sleeq
Ulang : A#m F# C# G#
Kau semakin kejam
Caraku pelan
Lembut dan
Ku tak membantah
Hanya mengalah
Ku disuruh cuba
Ada pendirian sikit tak boleh ke ha?
Kau ni lelaki banyak songeh ah, ha?
Kau ada tau kisah ke
Atau kau saja nak buruk sangka
Yang buruk sangka tu tolong simpan kata kata sebelum terlebih belanja
Aku Alif, erti yang pertama
Tak salah dengarkan aku kata
Tak salah yang aku pernah cuba
Yang pernah gagal
Berdiri semula
Masa lalu, kelap kelip
Semakin sempit, tepi sikit
Sebelum aku naik bingit
Sebelum darah aku naik
Dah bagus tu awal awal ku pesan kau patah balik
Wow
Kenapa muka ketat, apa kau mintak peluk?G#     
Kita sudah dewasa, dewasa pun nak merajuk?
Ku sudah kata kalau hidung tinggi, tak lihat apa di bawah
Jadi kalau kau tersandung batu, padan muka
suka?

D#m        C#         C   A#m
Aku tak sanggup tahan buat selamanya
F#        C#      G#    A#m
Sebaiknya aku mempunyai rencana
A#m        C#             G#     A#m 
Dan aku sedia aku rela menukarkan segalanya
D#m      F#       G#   D#
Aku sudah berubah

Ulang Chorus


#Malaykord
Title: Sleeq Feat Joe Flizzow - Tepi Sikit Chord
Artist: Sleeq
Review:
Rate: 4 dari 5
Posted On:

Kami tak menyediakan apa-apa download link untuk: MP3


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]

Comments :

malaykord_image malaykord_image malaykord_image

Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!