PLAY

Skip to navigation

LEBIH 100 CHORD LAGU RAYA KLIK SINI!
Chord List: 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Malique feat Salam - Cerita Kedai Kopi Chord



Malique feat Salam - Cerita Kedai Kopi Chord

Home > > > Malique feat Salam - Cerita Kedai Kopi Chord

Report Chord
(Malique)

Dm - C - Bb - C
Terlalu banyak kena kopi aku menyanyi
Ditemani teko berasap dan bau wangi
Ditemani cahaya malap dan lagu reggae
Hayati Salam

(Salam)

Dm - C - Bb - C
Masing-masing ada masalah sendiri
Masalah dunia masalah peribadi
Luahkan jangan simpan dalam hati
Boleh cerita di kedai kopi

Chorus

Dm - C
Cerita kedai kopi
Bb - C
Cerita kedai kopi
Dm - C
Tiada hakim tiada saksi
Bb - C
Cerita sensasi di kedai kopi

repeat Chorus


(Salam)

Dm - C - Bb - C
Ada satu hero Melayu namanya rahsia
Dulu lepak tepi parit kampung
Sekarang lepak media massa

(Malique)

Dm - C - Bb - C
Asal boleh masuk TV dia mesti buat
Awek tengok jambu laki tengok meluat
Citarasa makin besar otak makin ketat
Baru angkat berat sikit baju pun dah sendat
Jalan berkepak dengan awek romantis
Biasalah budak baru nak naik jadi artis
Jalan berkepak dengan awek romantis
Biasalah budak baru nak naik jadi artis
Jakun ke pelakon jamban ke makan malam
Dinner show menyanyi seorang pun tak faham
Tapi datin muda tengok geram dan sangkut
Datuk outstation apa lagi angkut

repeat Chorus 2X

(Salam)

Dm - C - Bb - C
I’m in the mood for love
Simply because you’re near me
Honey but when you’re near me
Well I’m in the mood yes
I’m in the mood for love

(Malique)

Dm - C - Bb - C
Terima kasih rahsia diterima
Kalau sunyi lagi boleh main gila
Datin kena taruk rahsia kemaruk
Makan boleh tapi jangan sampai kena lauk
Datuk pergi London lama pucat bila balik
Bini buncit sikit tahu dia tak boleh naik
Datuk pergi London dia pucat bila balik
Bini dan anak percuma dah ada penyakit
Apa kesudahannya apa yang terjadi
Rahsia tinggal rahsia takkan masuk TV lagi
Cerita sensasi dengar di kedai kopi
Setiap individu punya versi sendiri

(Salam)

Dm - C - Bb - C
Masing-masing ada masalah sendiri
Masalah dunia masalah peribadi
Luahkan jangan simpan dalam hati
Boleh cerita di kedai kopi

repeat Chorus 2X

(Malique)

Dm - C - Bb - C
Terlalu banyak kena kopi aku menyanyi
Ditemani teko berasap dan bau wangi
Ditemani cahaya malap dan lagu reggae
Hayati rentak keluarga Marley
Hamba di Belanda di tengah ibu kota
Temanku Salam dreadlocks bawah mahkota
Anak perantauan yang punya citarasa Jamaica
Rindu nak dengar cerita kopi Malaysia
Aku cerita dia ketawa
Tak kering gusi jatuh kerusi
Dia pula bercerita tapi bukan tentang dia atau dia
Di Eropah orang bentang idea
Topik-topik intelektual di diskusi
Anjakan paradigma bila kena kopi
Peace love and harmony reggae sampai pagi
Keluar kedai kopi Amsterdam masih steady

repeat Chorus 2X

(Malique)

Dm - C - Bb - C
Terlalu banyak kena kopi aku menyanyi
Ditemani teko berasap dan bau wangi
Ditemani cahaya malap dan lagu reggae
Hayati yeah


#Malaykord
Title: Malique feat Salam - Cerita Kedai Kopi Chord
Artist: Malique
Review:
Rate: 4 dari 5
Posted On:

Kami tak menyediakan apa-apa download link untuk: MP3


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]

Comments :



Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!